On niin hiljasta, että tekis mieli kiljasta...

Tuli tuossa mieleen, kun oli kitaroinnista puhetta (tai no ainakin esittelin kitarani teille), että jos jonkun kappaleen tahtoisin osata soittaa kitaralla, niin tuon Red Hot Chili Peppersin Road Trippin'in. Ongelmani on vain se, etten osaa soittaa tabulatuureista. En vaan tajua niitä, eikä kukaan ole koskaan opettanut. Jos joku haluaa pitää lyhyen sähköpostikurssin tabulatuureista soittamisesta, niin osoite löytyy ylänurkasta... :)

Tai oikeastaan. Jos en itse kyseistä kappaletta osaakaan soittaa, niin ei sen väliä, mutta varmaan kuolisin, jos joku mies soittaisi sen minulle. Olisin sen jälkeen todennäköisesti melko helppo pala, voin luvata.

Kitaralla soittamisen lisäksi rakastan laulamista. Tosin en julkisesti, koska en usko omaavani ihan niin hienoa lauluääntä, että sen muiden kanssa haluaisin jakaa. Paitsi jotkut tarkoin valikoidut raukat sitä joutuvat kuuntelemaan. Muuten laulan kyllä ihan vaan yksinäni kotona jatkuvasti. Vedän aika hienoja duettoja mm. Anthonyn kanssa kappaleessa By The Way, tai Laynen kanssa Wouldissa. Pahoittelen, naapurit... :D

...

Siis ei hyvänen aika! Ette tiedä mitä huomasin/tajusin/muistin juuri?!? Tänään on John Fruscianten syntymäpäivä!!! Hän on tullut jo miehen ikään ja täyttää 37 vuotta. Eihän tuo 8 vuotta ole paha ikäero, eihän..?

430959.jpg
Happy Birthday, John!


Ei muuten ollut vähimmissäkään määrin tarkoitus alkaa puhumaan tästä taas tänään, mutta en kai nyt voinut näin merkittävää huomiota sivuuttaakaan...

...

Eihän minulla tässä nyt sitten muuta. Siirryn sohvalle katselemaan Asema 62:sta. Denis Leary on kanssa aika kuuma kolli, vaikka onkin lähempänä isäni ikää. (Voi elämä, ampukaa mut)...

No niin. Ei ne jutut vaan tästä parane. Hiljenen hetkeksi.
Moi moi!

Ps. Saatan lisätä tähän jonkun kuvan vielä myöhemmin, jos löydän jonkun kivan, joten seuraa ehkä haamupäivitys. Mutta nyt on mentävä sohvalle!

Lisäsin klo 23.33 tuon kuvan. Ette muuten varmaan usko, että sen kuvatekstissä luki jo valmiiksi Happy Birthday, John! :D Olihan se pakko sitten lainata. En tosin tiedä kenestä Johnista siinä oli kyse.