Siis en ymmärrä kuka kävi päivällä tekemässä tuon aiemman postauksen tänne blogiin. Varmaan
joku hakkeroitsi tänne ja päästi likaiset ajatuksensa valloilleen. Mitään en tunnusta!

Olen ihmetellyt, kun koko viikon on ollut jotenkin orpo olo, mutta tänään sen tajusin. Tämähän on Willetön wiikko. Olen niin tottunut siihen, että täällä käy joku lähes joka päivä kehumassa minua tai sanomassa jotain muuten kaunista (minusta, tietty), niin itsetunto on ollut ihan nollissa ilman Willeä. :D

Vastailen noihin hiekkalaatikolla esitettyihin kysymyksiin nyt yksi kerrallaan (siis yksi per postaus) sitä mukaan, kun keksin vastauksia. (Vaikeita kyssäreitä!) Tänään vastaan Minhin kysymykseen, koska se on aika ajankohtainen. Minh kysyi, että mistä nujerrun. Nimittäin eilen illalla meinasin jostain syystä nujertua ihan yhtäkkiä. Olin onneksi jo kirjoittanut kaksi postausta, niin en tullut tänne vinkumaan olotilaani...

En käsitä mistä se olo tuli, mutta ihan yhtäkkiä jouduin jonkinlaisen syvän itseinhon ja -ällötyksen valtaan. Tai no oikeastaan käsitän osittain, mutta enhän sitä nyt ääneen voi sanoa. Sitten se meni ohi yhtä nopeaan kuin tulikin. Siinä välissä oli pitkät nillitykset, mutta en nyt jaksa siitä enää kirjoittaa, kun mieli on taas ihan kirkas ja hyvä. Ehkä ensi kerralla. Epäilin jo olevani tulossa hulluksi.

How the mind does shout for rest
When the bodies shaken, yeah
Oh the tightness in my chest
Still your leaves I'm raking

Lord is this a test
Was it fun creating, yeah?
My god's a little sick
And he wants me crazy

(Alice In Chains - A Little Bitter)

Long story short, mikä minut nujertaa? Minut nujertaa se, jos minua ei rakasteta. Epätoivoisesti kerjään rakkautta ja hyväksyntää, ja jos en sitä saa, niin nujerrun. Myös rahahuolet ovat aika tehokkaita nujertimia.

Elegia kehotti Brimin innoittamana (tässä kohtaa pitää kuvitella aina sellainen harpun helähdys 'brim') kertomaan mitä yöpöydältä löytyy. Otin hieman siistityn kuvan yöpöydästäni. Normaalisti siitä siis löytyy yölamppu, vino pino kirjoja (huomatkaa alimmaisena se perhanan Taru Sormusten Herrasta, jota en saa luettua), vihko, kynä, cd-soitin, nenäliinoja, huulirasva, vesilasi, herätyskello, kynttilä jalkoineen, kirjanmerkki sekä muuta epämääräistä sälää.

422091.jpg


Google-hauissa ykköspaikasta taistelee yhä Katran oikeaa nimeä ja Tiinan tissejä tai se*** Tiinaa etsivät henkilöt. Muita hyviä hakuja on ollut jäniskevennys video (löytyy!) ja Red Hot Chili Peppers Arpikudos. Suosittelen lukemaan ehdottomasti tuon kirjan.

Lyhyet ja ytimekkäät postaukset eivät ole leipälajini. Näköjään. Olen kauhea kälättämään blogeissa. Jos en omassani, niin sitten teidän kommenttilaatikoissanne. Nyt vaikenen, ainakin täällä.

Voikaa hyvin!


Edit 19.10: Eiiiiiiiii!!! John Frusciante on leikannut tukkansa! Ne ihanat kiharat!!! Kenen luvalla, kysyn vaan?!?