Julkistetaan varvasgallupin tulokset. Koska ilmeisesti kaikkien normaalijalkaisten osallistuminen oli laimeaa, lopputulokseksi tuli, että pitkä etuvarvas voitti kisan prosentein 67-33. Eli en olekaan epänormaali.

Lisäys klo 14.52: Unohdin mainita tässä kohtaa, että tämän mallisesta jalasta on hyötyä erityisesti teräväkärkisiä kenkiä ostaessa, koska nehän on selvästi suunniteltu juuri minun jalalleni. Voi ostaa pienempää kokoa, kuin jos pottuvarvas olisi hehtovarvas.

Täytyi ottaa kuva tuosta haaverin kokeneesta varpaasta, koska se on noista etuvarpaistani se pidempi. Ei saa pilkata räpyläjalkojani eikä pulleita varpaitani. Minun on lähes täysin mahdotonta saada isovarvasta ja tuota viereistä olemaan kiinni toisissaan, vaan ne harottaa aina erillään. Itse asiassa jokainen varvas harottaa normaalisti erillään. Eräs ystävällinen mieshenkilö kerran sanoi, että varpaitani voisi käyttää pyörätelineenä...


439092.jpg


Joskus kesäaikaan kävi niin hauskasti, että kerran eräs täysin itselleni tuntematon vanhempi rouva ryhtyi bussipysäkillä kehumaan jalkojani. Siis noita räpylöitä. Hän sanoi voivansa pahoin, jos ihminen ei hoida jalkojaan, koska eihän se nyt niin paljoa vaatisi, ja on aina ilo nähdä jollain niin kauniit jalat, kuin minulla. Ja minähän en missään pedikyyreissä käy... Täysin hassu syy saada kehuja, mutta kyllä se hymyilytti ja oli iloinen mieli pitkään sen jälkeen.

Josta pääsenkin kauhean kätevästi aasinsiltaa seuraavaan aiheeseen.

En nimittäin ymmärrä sellaisia tyyppejä täällä blogimaailmassa tai ihan oikeassakaan maailmassa, jotka lähtevät ääneen arvostelemaan toisten hengentuotoksia, joista eivät pidä. Tarkoitan nyt siis sellaista, että ihan tavis arvostelee toista tavista. Mitä mieltä siinä on? Jos tykkää jostain, niin tietysti sen saa ja pitääkin sanoa ääneen, mutta jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin miksi pitää ylipäänsä avata se sanainen arkku? Rakentava kritiikkihän on tietysti aina hyvä juttu, mutta varmaan siinäkin voi tehdä vähän tilannekohtaista harkintaa. Esimerkiksi minulla ei ole minkäänlaisia kirjallisia ambitioita täällä, joten jos joku tulisi sanomaan, että kirjoita vähän paremmin ja vähän älykkäämmistä jutuista (vaikka sitten täysin perustellusti), niin todennäköisesti heittäisin kritisoijaa kengällä päähän.

Blogeja, joita kaikista tiiviimmin seuraan, seuraan siitä syystä, että ihailen kirjoittajan kaunista tekstiä ja persoonaa. Sitten on tietysti muutama blogi, joita luen siksi, että voin joka kerta puistella päätäni ja ihmetellä miten joku voi olla sellainen, mutta pidän sen tiedon kyllä ihan itselläni. (Näistä jälkimmäisistä ei muuten kukaan ole päässyt tuohon sivulaatikkoon, joten epäluulot syrjään). No okei, varmaan joskus olen sanonut jollekin pahastikin, koska en ole mikään pyhimys kuitenkaan.Lisäksi pelkään, koska minulla on toisinaan ilmeisesti aika erikoinen huumorintaju, että loukkaan jotakuta tahattomasti sarkastisella kommentillani. (Voisin tähän kertoa siitä kuinka olen mestari nauramaan väärässä kohdassa, mutta en jaksa). No joo, en nyt tiettävästi kuitenkaan ole loukannut ketään, eikä kukaan minua. Tuli vain tässä mieleeni lukiessani eri blogeja. (Eli tämä ei ollut mikään henkilökohtainen tilitys).

...

Odotin muuten vähän viime postauksen jälkeen, että te olisitte kuorossa kaikki ryhtyneet säälimään ja voivottelemaan terveydentilaani. "Et sinä siihen flunssaan kuole!" "Kyllä se siitä!" "Parane pian!" Mutta ei. Mitä sitä tytön täytyy tehdä täällä saadakseen edes vähän empatiaa...

Joku oli viime yönä googlautunut tänne hakusanoilla alice in chains idols. En tiedä miten nuo liittyy toisiinsa ja mitä kyseinen ihminen haki, mutta mielenkiintoiselta kuulosti. Rock on!

Ja huomion arvoista myös on se, että tuon se***postaukseni jälkeen tänne ei ole kertaakaan kukaan hakeutunut etsimään se*** tiinaa. Käsittämätöntä!

Minulla olisi vielä ollut nillittämistä parista aiheesta, mutta tästä tuli jo nyt niin pitkä postaus, että jätän urputuksen tuonnemmaksi. Aloittaessani tänne kirjoittelun pelkäsin, että aiheet loppuu kesken, mutta nyt ei näköjään enää edes riitä aika kirjoittaa kaikesta mistä tahtoisin.


Hän syntyi suklaamunasta
hän varttui, kasvoi karkkikaupassa
hän on hymyilevä pullapitkomies
täynnä rusinoita, otsassa voisilmä.



Ps. Tänään on Emma-gaala. Äänestäkää Red Hot Chili Peppersiä tai Toolia! Saatte valita itse, koska minä en osaa päättää!!! Kotimaiset vaihtoehdot on sen verran paskoja, ettei kannata vaivautua.