Aah, perjantai-ilta...

Pitää hieman jatkaa vielä siitä, mihin eilen jäin, koska epäilen, että ette oikein tajunneet asiaa vielä. Siis ymmärrättekö, John Frusciante on leikannut hiuksensa?! Totaalisen lyhyiksi! Yritän nyt selviytyä tästä shokista jollain tapaa. Ehkä pystyn jotenkin elämään tämän asian kanssa (kasvaahan ne takaisin).

Todennäköisesti ne on varmaan jo ihan sopivan mittaiset ja kiharaiset siinä vaiheessa, kun John vihdoin löytää minut täältä. Mutta kelatkaa, jos joskus aamulla heräisi (tai mieluummin joka aamu) ja katsoisi viereiselle tyynylle ja näkymä olisi kuten alla olevassa kuvassa! (Katsokaa nyt, voisiko tuota muka vastustaa?)

422709.jpg
 (Kliketiklik kuva isommaksi)

Lyhythiuksinen kuva, kuten huomaatte, koska olen ajan hermoilla. Valitettavasti tuo kuva ei kuitenkaan ole minun vuoteestani, vaan pöllin sen joltain viattomalta henkilöltä netistä (ja uskottelen itselleni tilanteen olevan lavastettu). Ja rikon varmaan tekijänoikeuksia minkä ehdin, mutta ketä kiinnostaa...

Tästä pääsenkin kätevästi vastaamaan taas yhteen ystäväkirjani kysymykseen. Nimittäin Viivi esitti todella hyvän kysymyksen: Mitä jos maailmassa ei olisi kiharahiuksisia miehiä? Herranjumala! Älkää pelotelko! Mitä jos!?! Meinasin jo saada sydärin, kun edes ajattelin sellaista vaihtoehtoa! Mitä jos? Sitten varmaan pitäisi ruveta nunnaksi, tai jotain. No okei, ehkä ne suorahiuksisetkin kelpaa, mutta kyllä maailma olisi aika paljon ikävempi paikka.

Huh. Nyt pitää herätä painajaisesta. On niitä sittenkin!

Voi että harmittaa sekin, että Velvet Revolver on tulossa kesällä Provinssirockiin. Siis se ei harmita, että ovat tulossa, vaan se, että miksi festareille?!? Olen vaan niin tosi vanha ja tylsä nykyään, että leirimajoitus ja itsensä kipeäksi maksaminen yhden bändin vuoksi ei kauheasti innosta... Haluaako joku tarjota ilmaista majapaikkaa Seinäjoelta mielellään pehmeällä vuoteella ja aamupalalla? Tahtoisin niin kovin Velvet Revolverin keikalle. Ei niinkään ne ex-gunnarit kiinnosta, mutta tykkään musiikista kovasti ja Scott on hot. (Huomatkaa, ei-kiharahiuksinen mies!)
 
Ja nyt kun pääsin vauhtiin, niin on tähän loppuun vielä pakko hehkuttaa vähän Idols-kandidaatti Kristian Meurmania. Voihan vitsit mikä kyky! Eikä ole enää mikään teini. Arihan sen kisan todennäköisesti voittaa ja on voittonsa ansainnut, mutta Kristian on silti suosikkini idols-kokelaista. Harvoin kellään kotimaisella laulajalla (etenkään idolseissa) on noin hitonmoinen lauluääni. Täytyy kyllä sanoa, että tämä on ensimmäinen vuosi, kun tuossa ohjelmassa on ihan oikeasti munaa.

Tästäpä tulikin musiikkipainotteinen postaus. Ottaen huomioon, että Johnin hiuksillakin on melko suora yhteys musiikkiin...

Hyvää viikonloppua kaikille, paitsi kyllähän minä täällä hengaan joka päivä. Olen kuin täi tervassa teidän verkkokalvoillanne.

Tui tui!


Lisäys klo 18.26: Kiharahiuksisten miesten lisäksi minulla on fiksaatio pitkiin miehiin. Ihan vaan... tiedoksi. Huoh.