433434.jpg
(Kuvan tassut eivät liity postaukseen)


Voi hohhoijaa, olen pitkästynyt. On kipeä olo, mutta ei sitten kuitenkaan niin kipeä, että saisin hyvällä omallatunnolla maata peiton alla. Kuumemittari näyttää 37,2 astetta.

Siksipä päätin nyt vastata taas yhteen ystäväkirjan kysymykseen, kun en ole hetkeen vastannut. Hitto, te kyselette vaikeita...

Jos saisit kysyä keneltä tahansa mitä tahansa ja tämän pitäisi vastata totuuden mukaisesti, kenelle esittäisit kysymyksesi ja mitä kysyisit?

En varmaan uskaltaisi kysyä mitään kovin isoa asiaa, mihin totuuden mukainen vastaus saattaisi olla sellainen, jota en tahdo kuulla. Voisin kysyä tulevalta mieheltäni, että kuka hän on ja missä hän viipyy. Pahoittelen, etten osaa vastata tähän paremmin. Olen oikeasti miettinyt tätä ainakin viikon, mutta ei minulla taida olla mitään kysyttävää keltään.

Kaikista pusuttelu-unista huolimatta yritän nyt (taas) siirtyä seestyneemmälle linjalle ja kirjoitella oikeasti järkevistä jutuista välillä, noiden horoherätys- postausteni sijasta. (Mini kirjoitti blogissaan, että "Tiinalta tulee tiheään kaiken näköstä horoherätys postausta". Nauroin ehkä kaksi päivää putkeen tuolle). Poikkeushan tietysti vahvistaa säännöt, sanotaan, eli en nyt ihan täysin aio vakavoitua kuitenkaan. Enkä varmaan pystyisikään, kun olen verrattain pöhkö.

Mutta sitten päivän tärkeimpään asiaan:

Hei kaikki Saksassa asustelevat lukijani!!! Nostakaapa käpälää pystyyn tuolla kommenttilootassa! Olen huomannut, että täällä käy ihastuttavan paljon lukijoita Saksasta, ja tahtoisin laskea teidät. Tai sitten minulla on tasan yksi saksalainen lukija, joka käy lukemassa blogiani juosten aavikkorotan lailla paikkakunnalta toiselle siellä Saksassa.

Guten Abend und Herzlich Willkommen! (Meniköhän se edes oikein?)

(Myös muut kansainväliset ja kotimaiset lukijat saavat nostaa käpäläänsä, jos tahtovat!)


Edit klo 21.45: Voi jee... Kyllähän minäkin sen Marilyn Mansonin sanoin haluavani Suomeen, mutta en nyt ihan näin epätoivoinen sentään ole! Paljonpa joku adressi siihen varmaan auttaa. :D