454609.jpg
(kliketi isommaksi)

Mieskauneutta viime vuosituhannen puolivälistä. Aah, Paul Newman... Quel homme! Suosikkileffojani vanhoista amerikkalaisista elokuvista on Butch Cassidy and the Sundance Kid sekä Cat on a Hot Tin Roof. Kissa kuumalla katolla on ehkä parasta silmänruokaa ikinä, koska siinä on maailman kaunein naisnäyttelijä Elizabeth Taylor ja maailman kaunein miesnäyttelijä Paul Newman. Mitä siitä James Deanista aina vouhkataan, kun meillä on tuollainen hunksi, joka on vielä elossakin? Ei vaan, olihan se Jameskin karismaattinen näyttelijä, vaikka elokuvasuoritukset jäikin valitettavasti kolmeen. Jättiläinen on hyvä elokuva.

Oisko käynyt vahinko
Oisko päässyt käymään niin
Sinä asut heinikossa
Minä korkeudessa, jossa asiat on usein vaikeita

Sinä tiedät matalista asioista enemmän
Minä vedän suuret linjat - ainakin mä luulen niin
Minä saatan ajatella itsenikin tainnoksiin

(Zen Café - Jättiläinen)


Tein tässä joutessani tuollaisen sivun, jossa listasin suosikkimusiikkiani. Levyjen listaaminen olisi ollut vähän turhaa, koska en ole vuosiin enää kuunnellut levyjä, ja mp3-tiedostojen listaaminen taas olisi ollut loputon suo. Joten listasin vain yhtyeitä tai artisteja. Siitä varmaan puuttuu miljoona hyvää nimeä, mutta tein listan hätäisesti tuon musiikkikansioni perusteella. Ja karsin siitä myös pois kaikki nolot kasarihevibändit yms., joita kuuntelen ihan nostalgiamielessä. (Seli seli). Saa vapaasti arvostella tai suositella jotain genreen sopivaa.

Koska tarkkaavaisuuteni on huippuluokkaa huomasin vasta eilen, että Vuodatuksella on olemassa jotain omiakin tilastoja kävijöistä ja hakusanoista. No, parempi myöhään jne., vaikka kyllähän tuo maapallero antaa kattavampaa tietoa.

Ei mulla sitten tänään muuta.

Hyvää viikonloppua kaikille, toivottaa Tintti!


Ps. Jos yrittää kirjoittaa 10-sormijärjestelmällä Tiina, mutta oikea käsi lipsahtaakin pykälää liian vasemmalle, niin lopputulos on Tuuba.