Blogilista näköjään väitti minun päivittäneen jo hetki sitten, joten päivitetään nyt sitten. En kyllä oikeasti ollut päivittänyt muuta, kuin lisäsin yhden bändin tuonne musasivulle.

Viikkonloppu oli ja meni ja oli ihan jees meininki. Eilen satoi sellasia tiskirättejä, ja nyt pyryttää ja tuulee ihan hulluna. Missä se kevät on?!?

Nähtiin eilen illalla siskon kanssa ja juteltiin muun muassa blogeista (puheenaiheensa kullakin). Tunnen sen olevan ihan hiuskarvan päässä, että sisko eksyy tänne blogiin, niin samoja tyyppejä me luetaan. Sisko ei kommentoi tietääkseni kenenkään juttuja, toisin kuin minä, joka en ole ikinä osannut olla hiljaa. Oikein ihmettelen, ettei hän ole vahingossakaan klikannut itseään mistään minun blogiini. Joku päivä se vielä tapahtuu, kun hän lukee jonkun blogista jonkun älypääkommentin ja miettii, että tuolla on kyllä yhtä hölmöt jutut kuin pikkusiskollani...

Enhän minä täällä mitään suuria salaisuuksia kirjoittele, joten tavallaan voisi olla helpotuskin, että kertoisin ihan suoraan kirjoittavani tällaisia juttuja ja tässä osoitteessa. Aiemmin kun asiasta on ollut puhetta, niin ollaan molemmat sanottu, että ei blogata, koska kummallakaan ei olisi mitään sanottavaa. No ei meillä ole vieläkään kummallakaan mitään sanottavaa, mutta toinen on kuitenkin hairahtanut tälle polulle.

Meinasin heittäytyä välillä ihan vainoharhaiseksi (ei mitään uutta), kun sisko puhui blogeista, joita luen ja kommentoin. Ajattelin välillä, että se yrittää tahallaan saada minut puhumaan itseni pussiin, vaikka eihän se tästä mitään voi tietää (sen verran noita kävijöitä täytyy vahtia, että tiedän kuka täällä ei käy). Sisko myös mietti asioita, joita saatan ehkä tietää jostain toisesta bloggaajasta, mutta en saattanut tietojani paljastaa, koska sille ei olisi löytynyt mitään normaalia selitystä miksi tiedän jotakin jostakin, paljastamatta tätä omaa lahjaani blogimaailmalle.

Tästä, ja hieman virranneesta viinistä ilmeisesti sitten seurasi se, että näin taas unta bloggaajista. Tällä kertaa hengasin unessani vaihteeksi Juniksen ja Brimin kanssa. Mutta älkää pelätkö pojat, olin tällä kertaa ihan tosi kiltisti, enkä pussaillut ketään. Ei siinä unessa kyllä mitään muutakaan järkevää tapahtunut, tai en muista ainakaan enää.

No joka tapauksessa. Ehkä jatkan tätä salabloggaamista niin kauan, kunnes jään kiinni. Eihän se muuten mitään haittaa, mutta epäilyttää sen kuitenkin vaikuttavan juttuihin jollain tapaa, jos tietää jonkun oikeasti tutun lukevan tätä. Ja myöskin kommentoimista toisten blogeissa tulee varmaan mietittyä pari kertaa pidempään. En tiedä miksi. (Ehkä ne kommenttien kohteet olisi siitä tyytyväisiäkin, hah! :) Elämme jänniä aikoja.

457858.jpg
Pieni, mutta pakollinen rokkarimaininta vielä tähän loppuun! Radiossa ystävällinen setä informoi aamulla, että Jerry Cantrellilla on tänään syntymäpäivä. Jerry täyttää 41 vee (tsekkasin Wikipediasta).

Laitetaan tähän kuva vielä Jerrystä, näin synttäreiden kunniaksi. (Kuva ei taida tosin olla ihan tänä vuonna otettu).

On se hyvä, että tuo kitara tuossa vähän peittelee noita kriittisiä kohtia, niin ei ihan lähde tämä homma taas käpälästä.

Kuvan saa jälleen klikattua isommaksi.
 
Voikaa hyvin! Because you're worth it.

Tui tui!