435123.jpg


Siis mikä ihme siinä on, että en pysty nykyisin enää nukkumaan? Yöuneni ovat olleet viime viikkoina korkeintaan kuuden tunnin mittaisia. Nukahdan kyllä illalla kuin taikaiskusta, mutta jokaikinen aamu herään tasan kello seitsemän siihen, kun vatsaani vääntää ja on pakko nousta. Sitten vessareissun (kiinnostava yksityiskohta) jälkeen yritän vielä jatkaa nukkumista, mutta aivoni käyvät siinä vaiheessa jo tuhatta ja sataa. Tästä syystä myös postaan monta kertaa päivässä, koska jotenkin se helpottaa, kun aamuisin voin oksentaa aivoni tänne. (Ja illalla sitten kirjoitan ihan oikeaa asiaa, vai? Yeah, right)... Bear with me.

Jostainhan nyt selvästi stressaan, mutta en osaa kertoa itselleni syytä. Vai onko tämä nyt merkki siitä, että olen tullut vanhaksi? Luin netistä juttua kevään vaikutuksesta hormoneihin yms. ja samassa yhteydessä mainittiin käpyrauhasen aiheuttavan sen, että vanhana ihminen ei tarvitse (tai ei saa) enää niin paljon unta, kun käpyrauhasen toiminta ja melatoniinin eritys vähenee. Että tähänkö on nyt sitten tultu, jo ennen kuin 30 ehti rapsahtaa mittariin?

Lueskelin eilen myös iltapäivälehtiä ja muita netistä, ja tulin siihen tulokseen, että ihmiset ovat tulleet hulluiksi.
  • Susan Kurosesta kirjoitetaan kirja! (Miltä planeetalta nää tulee?)
  • Mikko Leppilampi vetää jengiä turpaan! (Mitä outoa tuossa nyt on?)
  • Tämän täytyy olla todella kiperä kysymys Annalle: Yleisöllä oli myös kiperiä kysymyksiä idoleilleen, kuten mikä on Anna Ab***n koko nimi! (Höh, ne ehti muuttaa tuon uutisen tässä välissä!!!)
  • Huumeistahan ei vittu puhuta kuin yhdellä tavalla! (Mitä on tapahtunut sananvapaudelle?)
  • Eläinten hylkääminen yleistyy Helsingissä! (Tämä on jotain niin kamalaa luettavaa.)
  • Sonera myy toiminnan Manpowerille, joka on päättänyt lopettaa toiminnan! (Tekisi mieli irtisanoa tässä paikassa Soneran liittymäni!)
  • Poliitikoilta on lähtenyt lopullisesti homma lapasesta! (Pojat ovat päässeet hiekkalaatikolle leikkimään)...

Ja vielä päivän paras. Vai että lasten isä on oikein luvannut huolehtia lapsistaan?!? Wow!
"Federline on myös ilmoittanut huolehtivansa täysillä pariskunnan kahdesta lapsesta. Pojat Sean Preston ja  Jayden James on nähty huolehtivan isän huostassa."

No mutta jatkossa tämän duunin (siis linkittelyn, ei niiden Britneyn lasten hoidon) saa kuitenkin hoitaa Just Sopivasti, joka muuten osaa selvästi vedellä oikeista naruista tällaisena väsyneenä naistenpäivänä. (Jätän rikoksen tekemättä ja linkitän Just Sopivaan).

Ja rumasana tämä nuhakin... Totta kai tulen kipeäksi juuri silloin, kun The Almighty pyytää työhaastatteluun.

Tällä hetkellä kiinnostaa oikeasti kaikki ihan täysillä.