Pitäisikös tässä nyt sitten postata jotain? Fanit täällä jo sankoin joukoin odottelee, että minkälaista kipinää niiden kahden ajatuksen yhteen hakkaamisesta tällä kertaa syntyykään. Tästä ei tule mikään ihmeellinen postaus, kun en ole tänään ehtinyt ajattelemaan laisinkaan. Joten tästä tulee siis linkityspostaus.

Panu tippui Idolsista, minulla ei ole asiasta mitään valittamista. Hah!

Eilen oli omituinen päivä. Hyvä fiilis - huono fiilis - hyvä fiilis - huono fiilis... Tahtoisin syyttää pms:ää, mutta se olisi ehkä valehtelua, koska olen varsin pms:tön ihminen. Lopulta päivä päättyi kuitenkin hyvään fiilikseen. Melkein postasin eilen illalla jo yhden itkuvalituspostauksen, mutta onneksi kirjoittelen nämä notepadiin ensin, ja päätin jättää sen muhimaan yön yli. Voin sen deletoida nyt. Tänään oli kerrassaan loistava päivä, mutta ei siitä sen enempää... :)

Eilen illalla tässä krokotiilinkyyneliä vuodattaessani eräs bloggaaja sai minut hymyilemään tietämättään ja tahtomattaan jopa kahdestikin, ja aika pitkälle siitä ansiosta päiväkin päättyi hyvillä mielin. Toinen niistä hymyistä aiheutui, kun ihmettelin miten joku on tullut tänne blogiin (jo kahdesti!!!) hakusanalla laihdutusvalmiste, koska en ihan tasan tarkkaan ole puhunut mistään laihdutusvalmisteista. Hetken asiaa tutkittuani selvisikin, että kyseessä oli ne aalorakeet. :) En ollutkaan muutamaan päivään nauranut niin makeasti, kuin luettuani tuon uudestaan.

Löysin jostain blogista (unohdin jo mistä) päivällä linkin snobi-testiin, mutta vastailuni meinasi tyssätä alkuunsa, kun ensimmäisen kysymyksen vaihtoehtoina ei ollut yhtään kehä III:n oikealla puolella olevaa vastausta. Joka tapauksessa (pienen asuinpaikka-valheen jälkeen) testi totesi minun olevan ehkä maailman epäsnobein!

"Jumankekka! Ansioituneimmatkaan lääketieteilijät – kuten me – eivät joka päivä pääse todistamaan jotain näin epäsnobimaista! Sinulla on omat mielipiteesi. Yhdistelet design-vaatteita sujuvasti rennompiin. Yhtenä päivänä ruokailet kalliissa ravintolassa, seuraavana piipahdat vaatimattomaan kulmakuppilaan. Olet vapaa sielu, maalla elävä delfiini."

Voitte nyt kuvitella minut nurmella avojaloin juoksentelevaksi hippitytöksi, joka kukkasia täynnä olevat pitkät hiukset hulmuten juttelee linnuille ja oraville!

Ja jatkaakseni hippilinjalla, tämä uutinen sai minut tänään raivon valtaan! Kuinka iankaikkisen tyhmiä meidän täytyy olla, ennen kuin tajuamme lopettaa tämän pallon tuhoamisen?

Lopuksi vielä kiittämätön kaskelotti. Hyväähän ne nyt tarkoitti, miten se ei tajunnut...


Hyvää yötä piltit,
nalle silmät sulkee.
Lapsosista näkee nalle monta unta.