Koska olen aina ajan hermolla ja eduskuntavaalitkin lähestyvät... eiku... No kuitenkin, tein tuon Iltalehden Naama-vaalikonejutskan itselleni. Ja mitäs ehdokkaita sieltä minulle tarjottiinkaan.


465665.jpg
Paras ehdokas 79 %:n osumalla oli Liisa Kylänpää Pohjois-Savosta. No jaahas. En nyt kyllä ihan mielestäni näytä tuolta... Ilme taisi olla vähän samanlainen kuvassa, jolla testasin tuota vaalikonetta. Liisa on muuten 57-vuotias. Ei ehkä välttämättä heti tuosta kuvasta arvaisi. Minua taas luullaan 17-vuotiaaksi jostain käsittämättömästä syystä toistuvasti. Tai ainakin vielä pari vuotta sitten luultiin. Nyt taidan olla jo rupsahtanut.
 

465662.jpg
Jaetulle kakkossijalle tulivat 76 %:n osumalla Alisha Hasan, 18 v. (vasempi kuva) Helsingistä ja Terhi Törrö, 34 v. Lapista. Toinen selvästi ulkomaalaista syntyperää ja toinen blondi. Näistä kyllä varmasti näytän enemmän tuolta Alishalta, vaikka ihon väri onkin paljon vaaleampi (ei kuitenkaan niin vaalea kuin tuolla Terhillä).
465668.jpg


Tämä olikin sitten kaikista paras ehdokas. 75 %:n osumatarkkuudella Tampereen oma poika Joonas Lepistö, 24 vee. Yhdennäköisyys on suorastaan hämmentävä! Olen sanaton.
465663.jpg
 
Niin, kun kyselin niitä mainoksia tai bannereita tuossa pari päivää sitten, niin Marikki taisi jotain siihen vastatakin, mutta jutska meni sillä hetkellä vähän ohi. Tsekkasin nyt itse ie:llä hommelin, niin näköjään siis tuossa kommentointivaiheessa pukkaa jotain gooooogle-mainoksia, mutta ei muualla. Hyvä hyvä.

Heitetään sitten uusi kyssäri ilmoille. Osaako kukaan suositella mitään netissä olevaa ilmaista kuva-albumia? Kumpi on parempi, Flickr vai tuo Googlen Picasa-jutska, vai löytyykö jostain vielä joku parempi vaihtoehto?

Tänään oli niin hieno ilma, että kävin vähän kuvailemassa keväistä Tamperetta. Paitsi kaikki on kyllä todella harmaata ja pölyistä tällä hetkellä. Voisin pistää jotain kuvia näytillekin, kun vaan tietäisin mihkä ne laittaisin. En viitsi Vuodatuksen kuvagalleriaa alkaa täyttämään kovin isoilla kuvilla.

Kun eilen nyt jo möläytin, niin voin tässä nyt tunnustaa julkisesti, että tykkään ihan oikeasti Robbie Williamsista. Ainakin osasta kappaleita, en ehkä niistä uusista niinkään. Mutta ainakin Handsome Mania ja Sexed Upia lauletaan täällä usein duettona Robbien kanssa korkealta ja kovaa. Anteeksi naapurit, taas kerran.

Ettei menisi nyt ihan nössöilyksi koko homma, niin laitetaan rokkia soimaan. Marilyn Manson kertoo ilmeisesti Beautiful People -kappaleessaan minusta ihmispaljoudessa. Minä olen nimittäin se vittumainen tyyppi, jota kannattaa väistää...

There's no time to discriminate,
Hate every motherfucker
That's in your way


Ps. Siis voi heh! Tämä on nyt vähän niinkuin täsmä-ps, mutta kirjoitan sen tähän nyt kuitenkin, kun en oikein tiennyt mitä mediaa olisin tämän asian ilmaisemiseen käyttänyt. Tästä olisi tullut ihan sairaan pitkä kommentti ja sähköpostin laittaminen alkoi vähän ujostuttaa, koska tämä saattaa olla tosi hölmö juttu, mutta täällä voin kai olla hölmö ihan vapaasti. Onhan tässä nyt tietysti sekin mahdollisuus, että täsmäisku ei osu kohteeseensa, mutta kuka nyt minua ei kävisi lukemassa!
No joka tapauksessa, asiaan! Siis näin tänään sellaisen nuoren pojan, jolla oli ihan mielettömän hieno takki. Se oli sellainen musta pitkähkö kankainen (takit harvemmin on kankaisia, no siis ei mikään villakankainen vaan ihan tavallinen) ja kaksirivinen. Niiden hopeanväristen nappien välissä meni poikkisuunnassa sellaiset kangassuikaleet, joka siis ikään kuin yhdisti aina nappiparin toisiinsa. Takana oli melko pitkä halkio, jonka yläosassa oli kanssa kaksi nappia ja tuollainen kangassuikale. Voi että, kun olen huono selittämään. Minulla oli kamera kyllä kädessä juuri sillä hetkellä, mutta en ihan kehdannut ottaa kuvaa siitä takista/pojasta, enkä osaa piirtääkään. Kuitenkin minulle tuli heti mieleen siitä takista se steampunk ja ajattelin välittömästi, että Brim varmaan voisi tappaa tuosta takista (no ei oikeasti, mutta se on sanonta). Tai sitten olen käsittänyt koko steampunkin ihan väärin, mutta uskokaa kun sanon, että se sai ainakin minun pääni kääntymään. Sellainen nuori mustatukkainen poika, ehkä tuhat kertaa tyylikkäämpi kuin ikätoverinsa, jotka kulkevat lötköfarkuissa lahkeensuut sullottuna tennissukkien varsiin, voi jeesus... No niin. Piti vaan saada jaettua tämä asia.

Pääseeköhän tällä Guinnesin ennätysten kirjaan maailman pisimpänä ps:nä?