Tuo aamuinen postaukseni oli niin pitkä ja tylsä ja melkein jopa poliittinen, että täytyy keventää ja pistää pieni kerkkopostaus tähän väliin. (Viiville kiitoksia termistä). Tai ei tämä kyllä ole edes mikään oikea kerkkopostaus, kun toinen on vielä niin pienikin (17 vuotta, tuota ei kehtaa pussailla edes unissaan).

446209.jpg

Katselin tuon American Idolin pudotuslähetyksen ja melkein pelästyin, että Sanjaya putoaa. Mutta ei pudonnutkaan. Huh. En löytänyt parempaa kuvaa tähän hätään Sanjayasta (koska en tahtonut törmätä ensi viikon tuloksiin), mutta voiko tuota hymyä nyt kukaan vastustaa? Ja onhan sillä niin ihanat hiuksetkin! Eikö muka ole riittävät perusteet voittaa American Idol, häh?

Yksi söpö tukaton (ainakin melkein) poika ilahdutti aamuani (terkkuja, jos luet tätä!) ja päätin voimieni tunnossa lähteä asioille kaupunkiin. Kävin täyttämässä kansalaisvelvollisuuteni Metsolla ja olin siinä vaiheessa vielä varmasti suhteellisen selväjärkinen, niin että raapustin lappuun (lyijärillä!) oikean numeron. Ehkä. Äänestyspaikalta kävelin Anttilaan ruokaostoksille ja siellä alkoi jo hiukan heikottaa. Seisoin ruokahyllyjen välissä lasittunut katse silmissäni, enkä tajunnut yhtään mitä olisi pitänyt tehdä. Onneksi olin kirjoittanut listan ostettavista elintarvikkeista, muuten näkisin nälkää. Ruokakaupasta menin vielä apteekkiin, jossa olin jo totaalisen pihalla, apteekin tädin esittäessä kinkkisiä kysymyksiä kuten "onko sinulla uniikkikorttia?". Varmaan joku jousi aivoistani jäi sinne apteekin lattialle, kun yritin miettiä vastausta kysymykseen.

Joopa joo. Kotiin päästyäni kaaduin sänkyyn. Huomenna on pakko pitää vielä lepopäivä, koska keskiviikkona on työhaastattelu, enkä kehtaa siirtää sitä, ettei minusta tule
heti ensivaikutelmaksi sluibailija. Niin, en tiedä onko se sitten parempi ensivaikutelma, että yskii keuhkonsa pellolle ja näyttää zombielta? No, ehkä Max Factor ja Joe Blasco ja muut kylppärini hyllyllä seisovat ukot auttavat näyttämään taas ihmiseltä. Wish me luck!

Lopetan raporttini lyhyeen kerrankin. Ilahduttavaa vaihtelua eiliseen hakusanalistaan oli tänään se, että joku haki tällä kertaa Anna Ab***n varpaita oikean nimen sijasta.

Love ya!

Ps. En ole varma olivatko kaikki lauseet tässä postauksessa täyttä suomea, koska aivoni seisovat.


Pieni tarkennus klo 21.16: Repesin kun luin tuon lauseeni "
Yksi söpö tukaton (ainakin melkein) poika ilahdutti aamuani". Tahtoi siis sanoa ainakin melkein tukaton, eikä ainakin melkein poika. Sukupuoli lienee selvillä.