Tuhlasin tänään vähän rahaa. Aijaijai. Mutta perustelen tätä itselleni sillä, että
visanihan menee muuten ensi kuussa miinuksen puolelle Amazonin palautusten vuoksi, jos en nyt vinguta sitä tässä kuussa.

Ostin farkut ja varauduin myös jo kesään ostamalla valkoisen lyhythihaisen neuletakin sekä myöskin lyhythihaisen mustan virkatun mekkomaisen paidan (en nyt tunne termejä, sori vaan, sellainen pitkä pitsimäinen blaa blaa). Koska jouduin ostamaan kokoa pienemmät farkut kuin normaalisti, niin menin sitten Sokoksen 3+1 päiville, ja ostelin sieltä kaikkia herkkuja ihan himona. Koska pienempi kokohan ei missään tapauksessa voinut johtua farkkujen mallista, vaan ehdottomasti minä olen pienentynyt koolla. (Ja jos lehmät osaisi lentää, niin lokinpaskasta ei puhuttaisikaan).

Sain myös ilmaisen kynsihoidon tänään, tosin vain kahteen kynteen. Jotkut etelänmiehet kaupittelivat kynsienhoitojuttuja Koskikeskuksen ulostumisovien läheisyydessä. Olisivat myyneet minulle tuotteet vain tänään 30 eurolla, joten lupasin miettiä asiaa ja poistuin paikalta. Lupasivat tuotteille jopa vuoden takuun, että jos se ihmeellinen kynsiviila lakkaa toimimasta alle vuodessa, niin voin aina palata takaisin ja he antavat minulle uuden. Aivan kuin ne miehet vielä vuoden päästäkin olisivat siinä myymässä kyseisiä tuotteita. Hah. Kynsinauhani ovat kyllä oikeasti ihan järkyttävässä kunnossa, joten jotain niille pitäisi tehdä. Onko kellään vinkkejä?

Päivän tärkein puheenaihehan on tietysti taas Idols. Toivottavasti Kristian vetää tänään hyvin. Miksei se koskaan laula jotain Tom Waitsia tms. joka sopisi silleen vähän karheammalle äänelle? Ja viime päivien lööpeistä päätellen se Anna (jonka sukunimeä en enää mainitse) on kyllä aivan liian nuori tähän pyöritykseen. Oikeasti. Se on ihan rikki heti, kun ensimmäisen kerran on pudotusuhan alla, meinaa ettei nouse lavalle enää laisinkaan, syyttää stailausta, ei ymmärrä miksi hänestä ollaan kiinnostuneita... Hirvittää melkein sen tyttösen puolesta.

Pälisen tässä kaikkea leppoista, vaikka oikeasti olen kyllä ihan kauhusta jäykkänä. Räpätän unohtaakseni sen, että kissamuru on parhaillaan taas lääkärissä ja mitä siellä nyt sitten sanotaan tai tehdään, vai tehdäänkö yhtään mitään ja mitäs sitten tapahtuu ja kauanko se kestää... Miksei kissa voi osata kertoa miten pahasti siihen sattuu ja minne? Voi argh.

Jep. Jään tänne hermostuneena odottelemaan uutisia. Taas kerran.


Ai niin, sitähän minun on pitänyt kysyäkin, että onko täällä blogissa jotain mainoksia tai bannereita, joista en ole tietoinen? Olen omasta selaimestani blokannut kaikki mainokset, joten en niitä näe, mutta jossain sitten aina jotkut puhuu jostain google-mainoksista tai muista. Hengaako täällä jotain, josta en ole tietoinen? Kertokaa joku, jolla ne mahdollisesti näkyy.


Edit 17.15: Kissarakas nukkui pois.