471286.jpg

Kesäaika!!! Otin tuon kuvan perhosesta eilen ihan omin kätösin. Variksetkin näyttäisivät olevan kovasti pesänrakennus puuhissa.

Eilisen vimpassa ohjelmassa, eli Graham Nortonissa oli vieraina Marilyn Manson ja Chris Rock. Vähän huippua! Hymyilin ja hihittelin kuin jakomielitautinen koko ohjelman ajan, vaikka samaan aikaan vituttikin kuin pientä eläintä. Vitutus ei liittynyt siihen ohjelmaan mitenkään, joten ihan hyvään saumaan tuli se siis. En vaan voi lakata tykkäämästä Mansonista. Kumman kaa olisit, Marilyn Mansonin vai Chris Rockin?

Syvällä sisimmässäni on varmaankin jotain pitkään sinne jemmautuneita patoutumia tai vastaavia, kun saan aina ihan mielettömiä kiksejä siitä, jos joku puhuu asioista niiden oikeilla nimillä. Heitän aina henkistä aaltoliikettä tietokoneen ääressä, jos vaikka jossain blogissa kirjoittaja sanoo ihan suoraan, että joku asia vituttaa. Tai jos laulussa haistatetaan paskat tyypeille tai kutsutaan joitain tahoja motherfuckereiksi, niin olen ihan täpinöissäni. Huudan täällä kotona fuck youta aina, kun vaan joku biisi antaa siihen mahdollisuudet. Todella aikuismaista. Mutta kai ne agressiot täytyy jotenkin purkaa. Vittu. (Äh, nyt tänne tulee taas rumia googlehakuja)...

Ensi viikolla agressiot purkautuu varmaan ihan väkisinkin, kun muutan viikoksi kimppaan kissani kanssa. Suomeksi sanottuna siis siirrän maallisen majani toisaalle viikon ajaksi. Matkailu avartaa. Me ollaankin sitten elukkani kanssa ihan kaksin. Alunperin meitä kyllä piti olla kolme, mutta tällä nyt mennään sitten. Tai kai se siskokin siinä pyörii nurkissa välillä, ettei mene ihan pelkäksi naukumiseksi koko viikko. Luultavasti kyllä postailen sieltäkin, jos vain suinkin mahdollista. Ja jos en, niin ottakaa se vaikka levon kannalta.

471656.jpg
Siitä on nyt jo ainakin viikko, kun olen viimeksi laittanut tänne yhtään mieskauneutta (voiko sitä sanoa mieskauneudeksi vai onko se mieskomeutta? En oikein tykkää sanasta komea), joten nyt on korkea aika taas. Tällä kertaa vuorossa Terrence Howard. (En ole mikään linkitysautomaatti, googlatkaa itse). Näin tuon kaverin ihan pari päivää sitten jossain telkkarissa, mutta enpäs enää muistakaan missä. Eikä sen niin väliäkään.

Mutta siis voi ihastus mitkä makuukamarisilmät...
 

There's no one to hear me
there's nothing to say
And no one can stop me
from feeling this way - yeah

Lazy Sunday afternoon
I've got no mind to worry
I close my eyes and drift away

(The Small Faces - Lazy Sunday Afternoon)


Ps. Nyt se on sitten todistettu. Älykkäät relaavat hevillä. Sitten kun toimittajat vielä oppisivat kirjoittamaan Slipknotin nimen oikein, niin olis hyvä.

Pps. Tuo Extreme Tracking siirtyi sitten näköjään kerralla heti kahdella tunnilla eteenpäin ajassa, tai sitten se on oppinut ennustamaan, kun se ainakin aamulla tsekatessa kertoi minulle mitä täällä tulee tapahtumaan tunnin päästä.