443234.jpg


Koska ei minulla oikeitakaan ongelmia ole (jos tätä flunssaa ei lasketa), niin valitan sitten aivan epäolennaisista pikkujutuista. Siis miksi nykyään kirjoitetaan ruuasta eikä ruoasta? Olen pienestä pitäen oppinut, että ruoka taivutetaan ruoasta, ja sitten yhtäkkiä sitä ei enää tarvikaan taivuttaa niin? Jos kerta puhutaan ruuasta, niin miksi se ei sitten ole ruukaa...

Valitan tässä nyt ihan vaan katkeruuttani, koska viimeksi kun jaksoin raahautua kauppaan (olikohan se torstai vai perjantai), niin en ymmärtänyt ostaa itselleni ruokaa. Toisaalta kun ei se kuitenkaan maistu miltään, niin sama kai se sitten on syökö vai ei. Tai on tuolla jääkaapissa jotain eineshampurilaisia. Nythän ne olisi hyvä syödä, kun niitä ei maista.

Tajusin tässä juuri senkin, että en ole käynyt kampaajalla oikeasti yhdeksään kuukauteen. Tukkani on aivan hillitömän pitkä tällä hetkellä. Tai no koska lähtökohta oli A-linjainen niskasta ihan lyhyt tukka (tytöt tietää), niin tällä hetkellä ne ylttyy ehkä justiinsa tisseihin edestä (takaa sitten vähän lyhemmät). Hiusten värillisestä puolesta huolehdin itse, joten se on ihan kunnossa. Mitään juurikasvumonsteria täältä ei siis löydy. No, kun lämpömittari nousee 15 asteen yläpuolelle, niin käyn taas leikkauttamassa niskan paljaaksi. Se on lähes pakollinen toimenpide, koska tätä hiusta oikeasti on ja paljon. Mutta säästäähän siinä kivasti pitkän pennin, kun käy kampaajalla vain kerran vuodessa. (Sarkasmia).

Oikeasti muuten inhoan sanoja tissit ja pussailu, vaikka ette ehkä uskoisi, koska olen niitä täällä viljalti käyttänyt. Nehän on siis rinnat, eikä mitkään tissit. Tiian tissejä täältä on taas haettu viime yönä. Ja tässä iässä se on kyllä suutelemista, eikä mitään pussailua. Ettäs tiedätte.

Tässä alkaa nyt kuitenkin olla katastrofin ainekset käsillä. Nimittäin sekä nenäliinat että mustaherukkamehu molemmat vetelevät viimeisiään. Lähikauppa ei ole sunnuntaina auki eikä voimani riitä raahustamaan kauemmaksi. Tässä on ehkä kolme avointa lähiöpubia lähempänä, kuin yksikään avoimena oleva kauppa. Miettikää sitä. Löytyykö ratkaisu siis rommitotista? Ihan tavallisena arkipäivänäkin asun lähempänä kahta baaria, kuin ruokakauppaa. Tässä elämisessä on riskinsä... (Sekavaa settiä. Asun siis ihan samassa paikassa niin arkena kuin pyhänäkin, mutta viikonpäivästä huolimatta lähin kauppa on kauempana kuin vähintään kaksi baaria. Enkä muuten asu edes Hervannassa).

Tänään havaittua: Jos ottaa pakkauksesta käyttämättömän hehkulampun, jonka sitten pudottaa kädestään niin, että se tippuu kylpyhuoneen lavuaarin reunan kautta osuen seuraavaksi pesukoneeseen, josta se pomppaa vielä vessanpöntön kannen kautta lattialle, ja on ehjä vielä tämän kaiken jälkeen, niin kyseinen hehkulamppu on ollut todella hyvää ja jämäkkää tekoa.


It's only a thought that makes it seem right
what you don't see is because of your sight
take what you want, kill what you can
that's just one way from the mind of man
take their lives, sell their parts
but there is not taking of their hearts
if I was lost at sea
that harpoon boat in front of me
it's the whale I'd like to be.

(Pearl Jam - Whale Song)


Ps. Onko jossain joku kilpailu tai vastaava, missä kysytään mikä on Anna Ab***n koko nimi, kun tänne yhtäkkiä lappaa porukkaa ympäri Suomea ihan hulluna noilla hakusanoilla? Sori beibet, en osaa vastata.