Olen nyt vähän kahden vaiheilla, että pistänkö postaten vai en, koska on suuri riski, että tästä lipsahtaa ruikutuspostaus. Jos nyt vaan sanon tähän alkuun, että vittu vittu vittu vittu vittu! Noin, jos se nyt olisi ulos systeemistä. Pahoittelen kielenkäyttöäni. Oliko sitten vielä muuta sanottavaa?

No ainakin se, että vajaan tunnin päästä tulee taas Idolssi. Muistakaa äänestää Kristiania. Minen viitsi katsokaas, mutta jos te, niin olis kauhean kiva.

Nyt on ihan fyysisestikin paha olo, koska flunssan lisäksi otin noin tunnin tirsat tuossa, ja joskus aina tirsojen jälkeen on paha olo. Johtuukohan se verensokerin laskusta tai jostain.

Heitän tähän väliin parhaita tänne johtaneita hakusanoja, ja sitten meillä kaikilla on taas kivaa ja hyvä olla, eiks je?
  • katran oikea nimi  (Mistä näitä piisaa? Miksi jotakuta kiinnostaa?)
  • lihaksikkaista miehistä (Ei kiinnosta, ei löydy täältä mitään niistä.) 
  • koira anaalirauhaset nappulan koko (Mitä hemmettiä? Mene pois! :D)
  • ip osoitteeni  (Repesin. Helpompiakin tapoja selvittää se, kuin googlaaminen.)
  • sampo marjomaa on syntynyt (Älä hemmetissä?)
  • huvit pps.  (Mun huviani on kyllä ps:ien ja pps:ien kirjoittelu postauksen loppuun.)
  • kristiina morrison  (Ei yhtään paskempi nimi olisi tuo. En olisi ensimmäinen nainen maailmassa, joka väittää naineensa Jim Morrisonin ja ottaa hänen sukunimensä. Ainut heikkous suunnitelmassa vaan on se, että en ollut vielä edes pilkkeenä isäni silmäkulmassa, kun Morrison kuoli.)

Tahdon nyt pistää pienen gallupin pystyyn! Kertokaa minulle kumpi varvas teillä on pidempi, isovarvas vai se siinä vieressä, eli etuvarvas? Minulla itselläni on se etuvarvas pidempi (en kuitenkaan aio laittaa tästä kuvallista todistusmateriaalia), ja epäilen kuuluvani jonkinlaiseen vähemmistöön.

Vää, en keksi keinoa pelastaa maailma. Mutta rakastan teitä kaikkia! (No nyt sillä kyllä nousee jo kuume ihan selvästi)...

Pus pus!

Ps. Taktiikkani tässä bloggaamisessa on näköjään nykyään se, että määrä korvaa laadun. Kyä näi o meinaa!