Hei kaikki lukijani! Työ taidatte olla vähän hassuja?
Nimittäin mitä levottomimmiksi (hankala sana) ja hölmömmiksi nämä postaukseni omasta mielestäni käyvät, sitä enemmän täällä käy porukkaa. Tai siis voiko ne edes käydä hölmömmiksi... No joka tapauksessa, mitä tästä voisi päätellä? Yritättekö te kenties sanoa, että ette edes halua minun kirjoittavan mitään kovin järkevää? Se kyllä onnistuu. Siis järkevien juttujen kirjoittamatta jättäminen.

Sen lisäksi, että blogistaniassa (tai ilmeisesti ainakin tällä suunnalla) pyörii höpsöjä lukijoita, niin olen huomannut enemmistön olevan naissukupuolen edustajia. Tai ainakin ne jotka jättävät itsestään jälkiä kommenttilaatikkoon. Jos en nyt ihan kauhean väärässä ole, niin täällä on kommentoinut tasan kaksi miespuoleista henkilöä (tosin kiitettävällä menestyksellä molemmat), ja kaikki loput on sitten olleet naisia. Tai tyttöjä, ihan miten tykkäätte.
Eipä sillä mitään väliä sinällään ole, kunhan kerroin huomioni.

Jaarin jaarin. Aivot tuntuu olevan muutenkin vähän narikassa tänään. Ajatus katkeilee ja vatsaankin sattuu.

Heitän tähän nyt pakollisen rocktoimitus-osuuden.

Rockmaailmassa järisi ja räjähteli eilen, kun Chris Cornell "pudotti pommin" ja ilmoitti lopettavansa Audioslavessa. Tämä uutinen ilmeisesti tuli ihan puskista kaikille, koska siitä on vouhkattu niin paljon. Itse luin jo ennen joulua Me Naisista Chrisin haastattelun, jossa hän sanoi suunnilleen siihen tyyliin, että niin antoisaa kuin aika Soundgardenin ja Audioslaven kelkassa on ollutkin, nyt on aika keskittyä soolouraan. Olen tuosta asti pitänyt, että Audioslave on kuollut ja kuopattu. Ei ihan tullut yllätyksenä eilinen uutinen.

Tähään väliin teki mieli pistää hieman Cornell-hehkutusta, mutta lupasin viime tiistaina olla viikon hehkuttamatta kiharahiuksisia miehiä, joten joudun jättämään väliin. (Samasta syystä joudun olemaan mainitsematta eräästä googlehausta, jolla tänne on päädytty). Mutta voi olla, että ensi viikolla pääsee piru irti. Kunhan viikko on täynnä...

Sitten pari asiaa, joita olen miettinyt. Pojat/miehet: Onko se Metallica oikeasti niin hyvä yhtye kuin annetaan ymmärtää? Ja tytöt/naiset: Onko Madonna oikeasti tehnyt joskus jonkun hyvän kappaleen? En vaan tajua. Mielestäni nuo molemmat on niin yliarvostettuja ja ylitienaavia muusikoita tai mitä lie. Mutta ainahan on olemassa se mahdollisuus, että olen väärässä.
Saatte rikkoa noita sukupuolirajauksia ihan vapaasti, jos on tähän asiaan jotain sanottavaa.


Rocktoimitus-osuus päättyy tähän, kun mainitsen, että tänään tulee Suomen euroviisufinaalit. Tällä ei nimittäin ole mitään tekemistä rockin (saati sitten musiikin) kanssa. :D Olen hyvin sanaton noista ehdokkaista, mutta en kerta kaikkiaan voi sanoa asiaa paremmin kuin Kervå, ja siksi olen ihan hiljaa. (Tossa lauseessa ei tainnut olla paljoa järkeä? Harvemmin sanaton pystyy sanomaan mitään kovinkaan hyvin.)

Ei mulla tässä muuta. Tänään on ollut tylsä päivä (siivousta ja blaa blaa), ja olen itsekin tosi tylsä tällä hetkellä.

Sommoro! (Kai te tamperetta ymmärrätte?)


Korviin kantautuu juuri: Tool - Sober

Ps. Tänään tekisi mieli vetää kännit, kuten otsikosta voitte päätellä.