Joka kerta kun tänne Vuodatuksen hallintasivuille kirjautuu, niin vähän jännittää, että milläköhän nimellä minua tällä kertaa tervehditään. Nyt toivotettiin Elegia tervetulleeksi. Aiemmin Maria ja ties ketä kaikkia. Näköjään Vuodatus jotenkin luulee minun olevan se henkilö, kenen Vuodatus-blogissa olen viimemmäksi käynyt.  Heh. Onko tää ihan normaalia?

Asensin eilen aamulla itselleni Extreme Tracking -seurantajutun tänne blogiini ja illalla sain sen jopa toimimaan Kriisin telepaattisella avustuksella. Kenenkään ip-osoitteet minua ei kylläkään kiinnosta, kun en niistä mitään saa irtikään, paitsi ehkä paikkakunnan. Enkä sitäkään osaa yhdistää kenenkään nassuun. Tuossa palvelussa kiehtoi lähinnä hakusanat, joilla tänne blogiin päädytään, sekä mistä päin maailmaa täällä on käynyt porukkaa.

Toistaiseksi tänne ei ole vielä kukaan tullut minkään hakukoneen kautta. Tylsää. Kävijöitä on suomalaisten lisäksi kaksi Yhdysvalloista, kaksi Briteistä, yksi Espanjasta ja yksi Sveitsistä. Tulee ihan kansainvälinen olo tässä!
Tilastothan on ihan kaikkien nähtävillä, joten mitään salaista tietoa en saa kenestäkään kerättyä. :)

Viime postaukseni huikean jännittävä arvauskilpailu ratkesi alta aikayksikön! Alle puolessa tunnissa nimimerkki MB ratkaisi arvoituksen, ansaiten loputtoman ihailuni, ja tänään nimimerkki K tuli hyvänä kakkosena. Kumpikaan ei valitettavasti ilmeisesti omista itse blogeja tai nöyrinä ihmisinä tahtovat pysyä tuntemattomina.
Laitetaan tähän loppuun vielä kuitenkin tuo kuva uudestaan, tällä kertaa kokonaisena.

374951.jpg
Layne "drop dead gorgeous" Staley

Laynen oikeat ansiothan on jossain ihan muussa kuin ulkonäössä, mutta en mene siihen nyt, koska oli tarkoitus olla pinnallinen. (Paitsi vinkkinä niille, jotka eivät tiedä: ääni (mm.)).

Btw, minä kun olen ihan "vihreä" tässä bloggaamisessa, niin kertokaa ihmeessä onko ihan ok tälleen linkittää toisiin blogeihin lupia kyselemättä? Parannan tapani, jos se on huono juttu, mutta tässähän periaatteessa mainostan toisia omassa (hamsterisuositussa) blogissani, enkä itseäni muiden blogeissa.

Hyvää lauantai-illan jatkoa kaikille! Moido!