378418.jpg


Tänään on Runebergin päivä. Miehen, joka on tullut tunnetuksi erityisesti tortuistaan. No ei vaineskaan, tiedän kyllä, että ei. Älkää repikö peliverkkareitanne, äikänopet ja muut! Mutta jokaisella suurmiehellä pitäisi kyllä olla oma leivoksensa, minun mielestäni.

Mielenkiintoista (?) tietoa löysin netistä Runebergin tortuista. Itselläni on ollut se käsitys, että tortut on Rouva Runebergin kehittelemiä, mutta Mäkilän leipomo tietääkin kertoa, että torttujen alkuperäinen isä (kyllä, mies nekin taas keksi) onkin porvoolainen kondiittorimestari Lars Astenius. Näin sitä ihmisiä huijataan hyvän tarinan vuoksi.

Minulla ei pitänyt olla tänään mitään sanottavaa (no onko joskus sitten?), mutta sitten huomasin, että blogini täyttääkin jo tänään viikon! Ja minä onneton kun luulin sen olevan vasta huomenna. Siitä huolimatta kehun kanssabloggaajiani vasta huomenna, kuten aikaisemmin lupasin. Tänään saattaa tulla jotain haamupäivityksiä, kun yritän kyhätä tuohon sivuun listaa suosikkiblogeistani.

Viikko on hurahtanut kyllä tosi nopeeta. Tai siis onko se hurahtanut hitaasti, kun tuntuu, että olisin pitänyt blogia jo ikuisuuden? Kaikista yllättävintä tässä on se, että jotkut jopa oikeasti lukee näitä juttuja, ja jopa kommentoi, mikä on kivointa. Olen opiskellutkin tätä "sosiaalista mediaa" ja näköjään saan kicksejä ihan samoista asioista kuin muutkin.

Mutta läpinä sikseen. Bloggaaminen on ollut tähän asti tosi kivaa ja huomattavasti helpompaa, kuin osasin odottaakaan. (Siis en odottanut tämän olevan teknisesti vaikeaa, vaan lähinnä henkisellä tasolla, you know).

Mutta siis, pahoittelen mahdollisia haamupäivityksiä lähitulevaisuudessa.
Huomenna saatte sitten valmistautua lukemaan todellista pehvan nuolentaa, mutta täysin vilpitöntä sellaista, koska listallani on todella hyviä blogeja!

Sitä odotellessa, syökää paljon torttuja!

Edit 18:00: Pahoittelin haamupäivityksiä, mutta eihän tuo blogilista näköjään päivitä tätä enää ollenkaan. Päivity heti!