Olen kirjoittanut koko aamupäivän java-kielellä, joten pahoittelen, jos alla oleva ei ole suomea.


Lisäsin sivupalkkiin suosikkiblogejani. Tästä listasta jää monta loistavaa blogia pois, mutta rahkeeni ovat rajalliset. Jos et ole vielä tutustunut näihin blogeihin, suosittelen lämpimästi.
Blogit on aakkosjärjestyksessä (jos osasin), niin ei tarvitse kinastella kenestä tykkään eniten. :)

Tämä ei ole mielistelyä, tämä on kylmää faktaa.


- Gloomy Sunday

Sea on oman kaupungin tyttöjä. Sealla on kaunis ja hassu kissa Anni, joka on saanut paljon palstatilaa viimeaikoina. Ja sen Anni ansaitseekin. Lueskelen kateellisena mitä kaikkea se karvapallo on taas puuhaillut. Masennuksestaan huolimatta Sea kirjoittaa terävästi, pirtsakasti ja pilke silmäkulmassa.
Kesäisin tarjolla on tiukkaa jäätelöraportointia.


- Hurmaava Itsemurha

Kun luin ensimmäisiä kertoja Hurmaavaa Itsemurhaa kaaauan sitten, minulle tuli paha mieli ja ajattelin, etten halua lukea tätä, jos tässä käykin huonosti. Jostain syystä palasin blogiin kuitenkin päivä toisensa jälkeen. (Siis koska se vaan on niin hyvin kirjoitettu). Nykyään Hurmaavan Itsemurhan lukeminen on päivä päivältä ilahduttavampaa. Brim on päässyt isoja harppauksia eteenpäin. Kaikesta niskaansa sataneesta paskasta huolimatta Brim jaksaa jakaa empatiaa ystävilleen. Brim on älykäs, kiltti, sydämellinen ja kaunis nuori mies, eikä hän edes todennäköisesti ymmärrä olevansa tuota kaikkea.

Ai niin, ja Brim piirtää myös tosi hienoja sarjakuvia blogissaan Ahdinkosarjat.


- Kriisipuuro

Kriisi kirjoittelee päivän polttavista tai vähemmän polttavista aiheista hauskalla ja rennolla otteella. Kriisipuuro-blogin suosio kasvoi räjähdysmäisesti (kuvittelen ainakin), kun Kriisi ryhtyi blogistanian viralliseksi Big Brother -raportoijaksi. Raportteja kehuttiin jopa paremmiksi, kuin illan tv-koostetta. Odotamme yhtä intensiivistä raportointi seuraavana syksynä. No pressure, tho... ;)


- Lost in the supermarket

Vähän vaikea oli laittaa Lostiksen blogia tähän kehuakseni kuinka hyvä se on, koska Lostiksella menee nykyisin niin huonosti. Koska sehän ei ole hyvä juttu. Olen kuitenkin lukenut blogia pitkään ja tykkään siitä, enkä aio huonolla hetkelläkään kääntää selkääni. Lostis kirjoittaa hyvin ja hänellä on loistava musiikkimaku, (senhän kertoo jo blogin nimi).
Lähetetään Lostikselle paljon kauniita ajatuksia ja toivotaan, että aurinko vihdoin alkaisi paistaa risukasaan.


- Minhin Haarakonttori

Minh on todella monessa sopassa keitetty omien sanojensa mukaan keski-ikää lähestyvä ikuhörhö. Minh uskaltaa puhua asioista niin kuin ne ovat, ja kirjoittaa todella elävästi ja mukaansa tempaavasti. Jos Minh kirjoittaisi kirjan omasta elämästään, olisin ensimmäisenä jonossa ostamassa sen. En voi kuin ihailla noita kirjailinlahjoja, ja terävää sanottavaakin Minhillä riittää asiasta jos toisestakin. Jos jaksat lukea enemmän kuin muutaman rivin postauksia, suosittelen Haarakonttoria.


- Terapiablogi

Sympaattisen hepun selviytymistarina. Ja hyvältä se selviytyminen näyttääkin. Jopa niin hyvältä, että kirjoittaja pelottelee blogin lopettamisella. Teksti on hauskaa luettavaa, jopa vakavien asioiden käsittelyssä olen näkevinäni pientä sarkasmia.
Suureksi suosikikseni on noussut Mulkero-kissa.


- Unikissa (a.ka. Wicked Child)

Tiian elämä on vuoristorataa. Tiialle musiikki on intohimo ja Tiia fanittaa. Monesti Tiiaa kehotetaan hankkimaan elämä, vaikka minun mielestäni Tiialla on ehkä sata kertaa mielenkiintoisempi elämä kuin itselläni. Tiia on taiteellisesti lahjakas ja piirtää/maalaa aivan
mielettömän kauniita teoksia.
Tiian blogi saattaa myös muuttua käsityöblogiksi hetkenä minä hyvänsä.


Runner-ups

Näitä blogeja olen lukenut vasta vähän aikaa, mutta vaikuttavat erittäin lupaavalta!

- Katapultti
Kölnin kirjeenvaihtaja. Pysäyttää jopa junat.

- Kerawah
Busterkeatonmaista huumoria. Tai Darthwadermaista, ihan miten vaan.

- Ripaus lunta
Rehellistä kerrontaa arjen iloista ja suruista. Kukaan ei voi olla kovin paha ihminen, jos kuuntelee Red Hot Chili Peppersiä. ;)


Erityismaininta

- Iso-Aasin Blogi
Aasi tykkää kakusta. Aasilla lienee niin kiirettä ystäviensä kanssa nykyisin, ettei ehdi enää päivitellä paljoa.


Edit 19:20: Pientä haamupäivittelyä ja postausten uudelleen järjestelyä.