414444.jpg
Terveisiä Espoosta!

Olin viikonlopun poissa netin äärestä (tervehenkistä vaihtelua) ja kaikenlaista on näköjään tapahtunut blogilandiassa sillä välin. Jotkut ovat tulleet pois salasanan takaa, toiset taas ovat sinne menneet.

Tuo Extreme Tracking on itse pirun väline, jos tahtoo lakata olemasta vainoharhainen.
Huomasin tuossa äsken, että jostain samasta ip-osoitteesta on käyty täällä toistuvasti ehkä vartin välein tänään. Tsekkasin tarkemmin ja huomasin, että kyseinen osoite on Tampereelta ja Elisan liittymä. Aloin nähdä mustia täpliä ja sireenit alkoivat huutaa päässäni. Nyt joko sisko tai äiti on löytänyt tämän blogin!!! Nooh... Kun hetken sulattelin tätä asiaa, niin tajusin tsekata oman ip-osoitteeni. Sehän se oli. Oli näköjään vaihtunut viikonlopun aikana. :D

Tuosta edellisestä paranoidikohtauksestani alkuviikosta piti kirjoittaa jo torstaina, mutta Vuodatushan meni telakalle hetkeksi, enkä päässyt kirjoittamaan. Tahdon siis puhdistaa taannoisen kommentoijani Mirka-marjukan maineen. Hän oli koko sotkussa täysin viaton sivullinen ja vilpittömin mielin liikkeellä, eikä ollut sama henkilö kuin tuo Koipallo (jonka motiivia ymmärrän yhä vähemmän, mutten enää välitä tietääkään).

Tuli torstaina kovasti paha mieli koko sotkusta useamman sivullisen vuoksi, joten on pakko hieman oikaista asiaa. Mirka-marjukka on vastaisuudessakin tervetullut kommentoimaan blogiini ja minä yritän hillitä vainoharhaista mieltäni. Rapatessa roiskuu, elämä opettaa ja kaikenlaisia latteuksia tähän. Ja julkinen anteeksipyyntö Mirka-marjukalta.

Ollaan ystäviä jookos, ollaan ananas ja kookos?

Mitä tästä opimme? Emme yhtikäs mitään.
No niin, ei siitä sitten enää sen enempää. Case closed.

Edellisen postauksen kommenteissa sain Lenorelta noottia, että jätin listaamatta kaikki kotimaiset kiharapäät. Olin itsekin huomannut kyseisen puutteen, mutta en hitto vie kyllä keksi oikeastaan ketään. Paitsi yhden, joka hiipi mieleeni istuessani junassa matkalla kotiin. Nimittäin Tuomo Ruutu. Ja sekin melkein sakkolihaa... Ja noista kiharapäistä muuten ainut, kenet olen nähnyt noin metrin päästä livenä. (Kuva varsin omituinen, mutta en jaksanut etsiä parempaa).
414448.jpg
 
414451.jpg
Keksiikö kukaan ketään suomalaista kiharapäätä?

Brim ystävällisesti avusti kotimaisten pörrö
päiden keksimisessä, mutta niistä ei kyllä kelvannut kuin Ransu Karvakuono. Ransu on ehkä minun ensirakkauteni. (Ei kuitenkaan se sama tyyppi josta kirjoitin viime postauksessa).
 
Ensi yönä tulee Oscar-gaala. Aion valvoa ja katsoa sen! Todennäköisesti en jaksa kuitenkaan, joten tallennan sen. Sitten kirjoitan teille viiltävää kritiikkiä siitä kenen tissit näytti ihan kauheilta siinä mekossa ja kenen olisi kuulunut saada palkinto. Paitsi Johnny Depp ei ole ehdolla tänä(kään) vuonna, eikä edes Chris Cornell Bond-tunnarillaan, joten en tiedä jaksaako kiinnostaa.

Rajuja googlauksia:
  • pus pus tytöt (pus pus itsellesi)
  • katra peppu (eh?)
  • johnny depp se*** (kelpaisi minullekin)
  • korinaa kurkusta (kuului minulta, kun yritin kirjoittaa Susan Kur... graaa)
  • se*** (sitä ei täältä juuri löydy)
  • se*** tiina (taas!!!)
  • TISSIT (isämaantoivot googlaa)

Huomiseen!


Ps. Tämän mukaan tuo kiinalainen merkki tarkoittaa ystävyyttä.

Pps. Onpas Vuodatus nyt nopee!