No niin. Jos kello on jo niin paljon, että kaikki on nukkumassa, eikä tätä enää kukaan lue, niin voin tehdä paljastuksia.

Pyysin siis aamulla lukijoiden kommentteja siitä, miltä heidän mielestään näytän (pientä briiffausta, jos joku on tullut kanavalle vasta nyt). Minh ehti vastaamaan ensimmäisenä, ja itse asiassa minua alkoi suorastaan pelottaa tuo Minhin kuvailun lukeminen. Se nimittäin osui niin lähelle totuutta, että melkein tulin vainoharhaiseksi. No en sentään. :D

Minhin veikkaus osui muuten kohdilleen, paitsi tuo "hyvin hoikka" meni kyllä himpsasen verran pieleen. :D Ja Minhin kristallipallo näytti vahingossa hiusteni originaalin värin, ei sitä nykyistä, joka on kaupan hyllyltä hommattu.

Mutta siis tumman ruskeat puolipitkät hiukset (nykyisin melkein mustat), alunperin tummahkon maantien väriset. Silmät vihreät, ei paljon meikkiä yleensä, kasvot on leveähköt varmastikin ja naururypyt... no meitsi käyttää jo ryppyvoidetta.

Pirjon arvaus meni muuten pieleen, paitsi ikä osui aika hyvin kohdilleen, kuten Viivilläkin. Jaana arvasi hiusten värin nappiin, mutta hänen ja Lumin ikäarvaukset olikin sitten tosi optimistiset, vai alle 25, ha... :D Vähän epäilinkin, että tuo rokkareilla hehkuttelu antoi hiukan nuoremman kuvan, kuin mitä olen. Yritän seestyä kovasti.

Eli siis olen kuitenkin 70-luvun lapsia ja 30 pamahtaa rikki ensi vuonna. Kriisiä pukkaa. Lumin (taivutanko tuon oikein?) arvio pituudesta meni kohdalleen (170 cm), painoon en ota kantaa... :D Sanoisinko, että on jotain, josta ottaa kiinni.

Laitan tähän vielä todistusaineistoksi kuvan oikeasta silmästäni ja hiuksiakin tuossa näkyy. Silmissä on oikeasti kyllä sekaisin vihreää ja ruskeaa, ja moni olettaa niiden olevan ruskeat. Toivottavasti tuosta kuvasta ei pysty minua tunnistamaan, otan sen pois heti, jos vainoharhaisuus käy liian voimakkaaksi. :)

385353.jpg


Siinäpä teille tuijotusta. Hyvää yötä!

Ps. En jaksanut nyt tässä linkkailla kenenkään blogeihin. Ne löytyy kyllä tuolta aamuisen kirjoituksen kommenttiosiosta, jos joku tarvii. :)