Jee, pääsin takaisin normaaliin päiväjärjestykseen sivupohjan suhteen, ja voin olla taas tosi
zen.

Paitsi että Tiina-täti on nyt vähän vihainen. Tiina-tädille tuli tänään Visa-lasku. Kuten varmaan monelle muullekin onnettomalle. Ei siinä mitään, lasku on ihan itse aiheutettu, mutta rahoille en vaan ole saanut vastinetta.

Olen tilaillut netistä. Voi minua poloista. Olen tilannut yhden paketin Englannista, yhden Kanadasta ja yhden Suomesta. Kyllä vain, Suomesta. Tämä kotimainen tilaus on näistä kaikista vanhin. Tilaus on tehty 15.1. ja kyseessä on pari kirjaa, jotka erehdyin (näköjään se oli erehdys) tilaamaan BookPlus.fi:n kirja-alesta. 18.1. sieltä tuli ilmoitus, että yksi noista kirjoista on loppuunmyyty, eikä sitä pystytä toimittamaan. Sen jälkeen ei mitään merkkiä noiden kahden muun kirjan toimittamisesta. Laitoin eilen ystävällisen sähköpostikyselyn, että voisinko odottaa toimitusta lähitulevaisuudessa, mutta en ole saanut edes vastausta.

BookPlus.fi:llä ei ole tässä nyt mitään nokan koputtamista. Toteutan jo kauppiksessa opetettua markkinoinnin sääntöä: Hyvästä palvelusta kerrotaan kolmelle ihmiselle, huonosta palvelusta kymmenelle. Olen kerran aiemminkin tilannut kirjoja tuolta, eikä silloin ollut mitään ongelmaa, mutta silloin en myöskään maksanut tilausta Visalla, rumasana.

Toinen tilaus on eBayn kautta Englannista, ja siinä on arvioitu toimitus 2.-13.2., joten en siitä vedä hernettä nekkuun ihan vielä. Kolmas tilaus on Kanadasta, jotain hömpötystä, mutta jos en saa tilaamiani tuotteita, niin ainakin olen tukenut Seattlen heroiiniriippuvaisia rokkareita rahoillani. Älkää kysykö... :D

Kaiken tämän lisäksi vihaan nettisivuja, joihin täytyy kirjautua sisään tunnuksilla, mutta sitten ulos kirjautuminen on tehty aivotyöksi. Kun sitä "Kirjaudu ulos" -nappulaa ei meinaa löytää sitten millään! Kuvitteleeko ne, että ehkä äityisin tuhlaamaan rahaani heidän tuotteisiinsa loputtomasti, kerta en pysty kirjautumaan ulos?

Ugh, intiaanipäällikkö Vinkuva Visa on puhunut!


Ps. Tällä kertaa joku etsii täältä Minhin Haarakonttoria. Tämänkin palvelun toki tarjoan. Osoite on http://minh.vuodatus.net/. Ymmärrän sen, että etsitään jotain blogia googlaamalla, mutta todennäköisesti oikea vastaus tulee kuitenkin hakutuloksissa ennen minun blogiani. Miksi ihmeessä tänne tullaan noilla hakusanoilla? :D
Vai googlailetteko te tyypit itse omia blogejanne siellä? En tuomitse... ;)