Mulla ei ole mitään älykästä sanottavaa tällä hetkellä. Kysyn vaan, että mikä on Katran oikea nimi? Joku päätyi eilen tänne blogiin kirjoittamalla Googleen tuon kysymyksen ja ajattelin, että olisi vähintään ystävällistä kertoa siihen oikea vastaus myös täällä. En kyllä tiedä mikä se on, mutta Katri kuulostaa aika kovalta veikkaukselta. Kertokaa, jos tiedätte. :)
(Googlehan on ikään kuin oraakkeli, jolle hakusanat kannattaa kirjoittaa kysymyksen muodossa).

Tänne on toistaiseksi tultu harmittavan vähän minkään hakukoneen kautta. Mainitsin ihan blogin alkuaikoina Juha-Veli Jokisen, ja joku onneton Juha-Veli-fani päätyi tänne Googlesta. Tämän lisäksi joku oli tullut tänne haulla "aikuisen sormet kuva". Hmm? Miten tolla haulla voi päätyä tänne, kysyn vaan. :D Sormethan oli kyllä mainittu tuolla miesten seksikkyys -postauksessani, ja kyllä, tykkään yleensä just aikuisista miehistä.

Mistähän sitä pitäisi kirjoitella, että tulisi paljon oikein hauskoja Google-osumia? No tietäähän sen. Tisseistä ja pepuista ja semmosista. En kyllä tahdo. Peppu. Tissit.

Tähän pieni Idols-osuus vielä perään, eli hei tosi hienoa. Idols-kandidaatti Ari meni eilen finaaliin murskavoitolla. Siinä pojassa on asennetta ja persoonallisuutta ehkä tuhat kertaa enemmän kuin niissä muissa näteissä ja ah niin herkissä pojissa. Ja laulaakin se osaa, kyllä vaan. Ja Piano Man oli hieno kappalevalinta. Kyllä sitä ohjelmaa, Asko hei, katsoo muutkin kuin 90-luvulla syntyneet.

Hei tuosta tulikin muuten mieleen hauska arvausleikki! :D Te, jotka olette nyt pari postaustani lukeneet, minkä ikäiseksi minut kuvittelisitte? (Vai olenko sen jo jossain möläyttänyt?) Tai minkä näköiseksi, siis tumma vai vaalea, minkä väriset silmät? :D
Kyllä on jännää.

Joo. Kuten huomaatte, niin minulla ei ollut mitään sanottavaa tällä kertaa. Kerrassaan hämmästyttävää miten pystyn kirjoittamaan näin pitkän postauksen ilman, että on mitään sanottavaa.

Tui tui!


"I'm dumbfounded by me all the time. Wow! What a thrill and a joy!"
- Layne Staley -