Vihdoinkin eilen luvattu mies-postaus! Tiedän, että te kaikki 119 kävijää olette odottaneet sitä jo kieli pitkällä. Harmittaa kylläkin postata, kun tuo Johnin kuva vajoaa yhä alemmas ja alemmas... No niin, asiaan!

Niin, siis kuten me naiset tiedämme, miehet on ihania olentoja useimmiten. Tämä kirjoitus keskittyy kuitenkin täysin pinnallisiin asioihin, eli miehiseen vartaloon. Navan yläpuolelle tietysti, kiltti tyttö kun olen.

Olen huomannut, että mielestäni seksikkäintä miehissä on kädet. Siis käsivarret ja sormet. Erityisesti tähän mieltymykseeni liittyy vaalea ja suhteellisen vähäinen ihokarvoitus. Monikaan asia ei ole seksikkäämpää, kuin miehisen käsivarren hively. Sormetkaan ei saa olla mitään pullataikinaa vaan mielellään jäntevät.

Miehissä ihanaa on myös ihanaa hartiat ja selkä. Ja rintakehä edelleen sillä vaalealla rintakarvoituksella varustettuna. Mies saa olla vaikka riuku tai möhiskin saa löytyä. Lihaksikkaista (liian lihaksikkaista) miehistä en perusta. Ei haittaa, vaikka habaa vähän löytyisikin, mutta lihaskimput ei nappaa.

Siis näihin asioihinhan pääsee yleensä tutustumaan vasta, kun on jo valmiiksi lähemmissä tekemisissä kyseisen miehen kanssa, koska se edellyttää luonnollisesti miehen näkemistä ilman paitaa. Sormet usein kyllä näkee jo ihan välittömästi, ja silloin on todellinen "turn-off", jos sormet on vitivalkoiset ja taikinaiset. Laitan tähän kuvan esimerkiksi "turn-onista".


373579.jpg
Get the picture?


Kun toinen intohimoni on rockmusiikki, niin voi laskea yhteen 1+1. Ja rokkarimiehethän kyllä usein näkee ilman paitaa. Kuten yllä olevassa kuvassa. Muuten, se joka tunnistaa kenen pää kuuluu tuohon vartaloon, saa ikuisen ja pyyteettömän ihailuni.

Ugh, olen puhunut!



Ps. Pahoittelen miehet, jos kirjoituksessani esineellistin teidät. Mutta pointtihan oli, että rakastan miehiä. Ihan taviksia. Jos et ole rokkari, niin usein ihan peruskörmy suomalaismieskin on tavattoman seksikäs.