381812.jpgNo huh huh, selvisinpäs tuolta pakkasesta sittenkin kotiin! Oli aikamoinen reissu. Ensimmäiseksi meinasin myöhästyä bussista, mutta onneksi nekin oli järjestelmällisesti myöhässä tänään. Bussi heittelehti kuin heikkopäinen, eikä meinannut pysähtyä risteyksiin. Ihan kuin siinä olisi ollut kesärenkaat alla. Vähän ihmettelin... Keskustassa vaihdoin toiseen bussiin, (jonka kulku oli muuten huomattavasti tasaisempaa kuin tuon ensimmäisen).
 
Siinä vaihtobussia odotellessani otin ihan silkasta säälistä lehden Metro-pojalta (ei siis sellaiselta metroseksuaalilta, vaan sellaiselta, joka jakaa niitä Metro-lehtiä). On siinäkin duuni näillä pakkasilla... Olis varmaan poitsunkin tehnyt mieli jäädä kotiin nukkumaan.
No, onhan se kiva, että meillä on edes kerran talvessa kunnon pakkaset. En valita, mutta kun palelee niin hirveästi!

Ihan kuin mulla olisi ollut jotain sanottavaakin, mutta ilmeisesti jäätävä ilmanala on pyyhkinyt kaiken älyllisen pois korvieni välistä. Siis kai siellä jotain semmoista on joskus ollut... Kuvassa on muuten tilhi, jos ette tunnista. Älkää tulko sanomaan, että ei ole, kyllä minä tiedän.

Tekeekö kukaan muu bloggaaja muuten koskaan niin, että te ikään kuin "kirjoittelette" näitä postauksia päivän mittaan korvien välissänne, vai kirjoitatteko kaiken ihan ex tempore kun koneelle istutte? Olen itse huomannut ajattelevani tämän tästä, että kirjoitan näin ja näin. Olenko epänormaali?

Epänormaalista tuli mieleen. Brim kirjoitteli juuri ehkä maailman typerimmästä laista! Että viinipulloihin hervottoman kokoiset varoitustarrat! Tosi nättiä.
Niin epänormaalilla tarkoitin siis tuota lakia, enkä Brimiä, hyvänen aika sentään! Brim on ihana.

Koska olen ärsyttävän rasittava, pistän uuden arvoitusleikin taas pystyyn. Jos joku osaa jatkaa tuota otsikkoa, niin niin... mitähän tällä kertaa lupaisin? Ensimmäisenä oikein vastannut saa paljon kauniita ajatuksia ja lentosuukkoja!

Tui tui!

Ps. Vastaus edelliseen ps:ääni: Näköjään ainakin html-taulukolla kuvan saa upotettua tekstiin. Koin älynväläyksen tänään.