Parempi päivittää tälleen ennen ruuhka-aikaa, jos Vuodatuskaan ei olisi rikki.
Kovasti ikävää, että tämä Vuodatus on tökkinyt viime aikoina, etenkin kommentointi. Toivottavasti uudet palvelimet tulee nopiaan ja toiminta palaa normaaliksi. Ei tästä kauheasti kehtaa edes valittaa, kun palvelu on täysin maksuton ja taitaa toimia jonkinlaisena hyväntekeväisyystyönä. (Kai sitä jotenkin täytyy ihmisen hyötyä tällaisen palvelun ylläpitämisestä, ei kai sitä ihan huvikseen kukaan tee?)

No joka tapauksessa. Jos kirjoitatte jonkun elämää ravisuttavan kommentin, niin kannattaa kopioida teksti leikepöydälle ennen tuon Kommentoi-nappulan klikkaamista, jos tahtoo säästyä turhalta hampaiden kirskuttelulta ja verenpaineen nousulta. (Ctrl+a ja ctrl+c on aika näpsäkkä näppäinyhdistelmä).

Kävin muuten tuolla Vuodatuksen ylläpitäjän Web Effectin nettisivuilla ja sielläkin on näköjään harrastettu silmäpostausta! (Linkkasin itseeni, vähänkö oon pähee)...

Sanoin eilen selvittäväni miksi Jaloviina on jaloa, mutta eipä minulle lyhyen googlailutuokion tuloksena juuri mitään selvinnyt. Olisiko se niin, että kun leijona on kerta jalopeura, niin leikattu konjakki on sitten jaloviina? Pettämätön logiikka.
Oikeasti se on siis Altia Oyj:n tuotemerkki ja joku neropatti on varmaan vuonna 1932 keksinyt, että sen täytyy olla hieman jalompaa kuin tavallinen viina, koska siinä on konjakkia.
Ehkä se teki minustakin ihmisenä hieman jalomman, kun ykäilin sen oman kotirappuni eteen sinä kauniina kesäisenä aamuyönä.

Nyt kun menin hieman ällölle alueelle edellisessä lauseessa, niin voin varmaan mainita myös tästä. Kuten kaikki varmaan tietää, niin Kampin kauppakeskuksessa lehautti joku epätoivoinen alas viidennestä kerroksesta viime viikonloppuna. Kauhean ikävä tapaus, erityisesti niille silminnäkijöille. (Älkää hyvät ihmiset päättäkö päiviänne ainakaan tuolla tavalla). Ihmetyttää vaan tässä jutussa se, että muutama vuosi sitten täällä Tampereella Koskikeskuksessa oli aivan vastaavanlainen tapaus, mutta siitä ei hiiskuttu sanallakaan, edes Aamulehdessä. Sanoin jo silloin, että jos se olisi tapahtunut Helsingissä, niin siitä olisi noussut valtava kohu.

Exäni vanhemmat olivat paikalla kuulemassa sen mossahduksen, joka kuuluu, kun ihmisen kallo osuu kovalla vauhdilla kivilattiaan, joten tämä tarina on tosi. Itse olin useamman kuukauden käymättä Koskikeskuksessa (Koskarissa, näin tuttujen kesken), koska koko tapaus inhotti niin rankalla kädellä, vaikka en ollut edes paikalla. Vaikea sanoa oliko näissä tapauksissa mielenterveys järkkynyt vahvasti, vai mikä pistää ihmisen tekemään noin kauhean ja epätoivoisen teon. Uh.

Nyt tähän kohtaan tarvittaisiin joku jäniskevennys. (Vaatii RealPlayerin sekä Matin ja Tepon katsomisen jaksamista muutaman hetken ajan).

Hyvää viikon alkua ja yrittäkää nyt miettiä jotain muuta kuin sitä mossahdusta!

Palaan taas nopeammin kuin kissa ehtii aivastaa!


Korviin kantautuu: Red Hot Chili Peppers - Road Trippin' (Aah, ihana John Fru... VAITI!) (Mä rakastan tuota akustisen kitaran sointia.)