Olen niin iloinen!!! Te ette ehkä näe sitä, mutta hypin ja pompin ja juoksentelen varsaloikin täällä ympäri asuntoani. Nimittäin ne tulivat vihdoin!!! Nämä siis.

395521.jpg

Tuo paita ei ole niin iso kuin tuossa kuvassa näyttää, koska kalenteri oli itse asiassa odotettua pienempi. Mutta ei se haittaa! Olen niin iloinen, että mikään ei tänään haittaa. (Tämä ei sitten muuten ole kiharatukkaisten miesten hehkuttamista, vaikka Laynellä onkin kiharat hiukset. Tämä on ihan oman elämäni hehkuttamista!) :)

Hauskaa tässä on se, että jos tilataan paketit Suomesta, UK:sta ja Kanadasta, niin jotenkin sitä ajattelisi, että se Kanadan paketti tulisi viimeisenä perille. No eipä tullut, vaan ensimmäisenä. Mutta olen niin hyvällä tuulella nyt, että edes noiden kahden paketin saapumattomuus ei haittaa yhtään! Tämä oli kuitenkin paketeista odotetuin!

Kun kävelin postista bussipysäkille, siinä seisoi joku miekkonen, joka antoi minulle välittömästi tilannekatsauksen siitä mitä busseja ei ole vielä tullut ja mikä siitä juuri meni. Sen jälkeen mies pyysi anteeksi, että häiritsi. Naurahdin ja sanoin, että ei se mitään. Mies kertoi, että häntä hävettää, kun hän aina puhuu vieraille. Hyvänen aika sentään... :D

Mitäs vielä? Varmaan oli jotain järkevääkin sanottavaa, mutta nyt ei kuulkaas kulje ajatus. En meinaa housuissani pysyä. Kyllä, hullulla on halvat huvit.

I'm so happy cause today
I've found my friends
They're in my head...
(Nirvana - Lithium)


Hiphei!


Exit Jekyll, enter Hyde:

Ai niin. Minä vastustan tupakointia. Tupakoinnista ja tupakan myynnistä sekä valmistuksesta pitäisi tehdä laitonta. Ensinnäkin se on ruman näköistä, kun tyypit vetää spaddua, ja toisennakin se haisee niin hemmetin pahalle. Toivottavasti ravintoloissa tupakointi kielletään Suomessakin pian, vai miksi muka pitäisi saada poltella sisätiloissa muiden terveyden kustannuksella?
Ja lopettakaa vittu niiden sademetsien tuhoaminen!


Ps. Täällä on tänään ollut enemmän kävijöitä tähän mennessä, kuin viime sunnuntaina yhteensä, vaikka en ollut vielä edes kirjoittanut mitään. Kiitos siitä, Minh. ;)


Edit 17:20: Korjasin yhden räikeän kielioppivirheeni ja kerta saan kuitenkin haamupäivityksen aikaiseksi, niin voin samalla informoida teitä, että Tampereella haisee! Lukekaa täältä.