Vähän jännitti tulla tänään kotiin ja avata oma blogi. Nimittäin pelotti vähän, että olen oikeasti suututtanut jonkun tahon tuolla viime kirjoituksellani. Huh, ei sentään onneksi. Se ei nimittäin ollut tarkoituskaan. Lukijoinani ei ilmeisesti ole tiukkapipoisia koiranomistajia.

Sen sijaan viime yönä täällä on käynyt trafiikki Yhdysvalloista ja Meksikosta. Ihmettelin hieman tuota ryntäystä, mutta sen selittikin, että Ulla ison meren takaa oli linkannut minuun ja jatkanut hienoa silmäkuvahömpötystä. :) (Te jotka ette tiedä, niin mehän siis Sean kanssa ihan vahingossa toisistamme tietämättä postasimme omien silmiemme kuvat lähes samaan aikaan).

Lauantain aikana tuossa kävijälaskurissa rikkoontui 1000 kävijää. Epäilen sen kyllä laskevan välillä vähän extrakävijöitä tänne, koska tuo maapallomollukka-jutska on laskenut kävijöitä hieman vähemmän, tosin se on laskenut muutaman päivän vähemmän kävijöitä, mutta silti. Tuhannenneksi (vaikea sana) kävijäksi ilmoittautui Wallpaper. Selkääntaputuksia sinne!

Jossain blogissa valitettiin tuosta maapallomollukasta (Extreme Tracking). Anonymiteetti (menikö oikein?) on kuulemma mennyt noiden myötä. Niin. Enpä ole sitä näin suht ison kaupungin asukkaana ajatellut. Toivottavasti se nyt ei rajoita kenenkään nettiliikkumista, eihän sitä täällä pysty koskaan täysin anonyyminä kulkemaan... Itseäni ei ainakaan vähääkään kiinnosta teidän ip-numerot, joten huoli pois.

Tänään on ollut kovin veltto sunnuntai. Mistä se aina johtuukin, että sunnuntait on velttoja? Onneksi sunnuntaisin tulee ihanan tyttömäinen Gilmoren tytöt, ja kohta pääsen seuraamaan Idols-maratonia.

Muuten, jos joku näki eilen Tampereen keskustassa laumoittain liikkuvia hassun näköisiä ja monenkirjavia pörröpäitä, niin se todennäköisesti johtui siitä, että euroviisukarsinnoissa oli esiintymässä Jann Wilde & Rose Avenue. Itse jouduin hieraisemaan silmiä kahdesti, vaikka on niitä pörröpäitä siellä normaalistikin. Nyt ne olivat kuitenkin lähteneet luolistaan oikein laumoittain.

Minulla on kovasti paha mieli Lostiksen vuoksi. Todella paska olo, ettei pysty auttamaan, ei pysty tekemään mitään. Mitä voi tehdä?

Jep. Positiivisia ajatuksia vaan kehiin. Ei tässä muu auta.

Sunnuntai-iltaa kaikille ja parempaa maanantaita!

Pus pus!


Ps. Ai niin! Voitin muuten Kervån kävijäkyselyn. Hah! :D Oon aika näppärä. Oh hail me!

Pps. Tulipas linkiteltyä paljon.

Ppps. Miten tähän perään tuleekin aina vähintään yksi ps.?