419043.jpg


Okei, tunnustan. Kävin katsomassa sen leffan jo tänään. Siis tuon Murto ja varkaus. Kirjoitin tuohon aiempaan postaukseen ensin, että menen tänään katsomaan sen, mutta sitten tein viime hetken väistöliikkeen ja vaihdoin siihen huomenna. Vaikka nyt olenkin päättänyt lopettaa vainoharhailun, niin en silti halunnut ihan sormella osoittaa mistä minut voi bongata ja koska ja mihin aikaan, jos tätä joku tamperelainen sattuu lukemaan. (Niinkuin ketään oikeasti kiinnostaisi). Sen "tänään" ehti lukea siitä varmaan ehkä kolme ihmistä ennenkö muutin sen.

Elokuva oli ihan hyvä. Semmoinen elämänmakuinen. Jude Law'n elokuvaksi harvinaisen hyvä, ei mitään romanttista höttöä. Vaikka ei se (Jude) kyllä vieläkään mitenkään erityisesti sytytä. Ihan liian kaunis mies minun makuun. Mutta eipä elokuvia niiden miesnäyttelijöiden takia katsota ja tykätä (ainakaan pinnallisista syistä, ainakaan ihan aina).

Elokuvassa kaikista kivointa oli ehkä ympäristö, koska se oli kuvattu Lontoossa. Lontoo on niin kiva paikka. Näin leffassa taustalla jopa pubin, jossa olen käynyt! Ainakin ehkä. Ainakin saman nimisen. Sinne mielisin uudestaan. Siis Lontooseen, mutta miksei sinne pubiinkin. (Tämäkö nyt sitten oli viiltävää kritiikkiä?)

Seuraavat kolme päivää on ihan syvältä sieltä itsestään, ei yhtään huvittaisi. Kaiken lisäksi olen laistanut velvollisuuksiani ja joudun istumaan tietokoneella niskalimassa seuraavat pari iltaa, mikäli en saa hommille lisäaikaa. Täytyy keksiä joku tekosyy. Onko kellään hyvää tekosyytä siihen miksi ei ole voinut näpytellä tietokoneella (oikeasti tärkeitä) juttuja, tyyliin "koira söi kotiläksyt"?

Vastailen ystäväkirjan kysymyksiin huomenna, tai sitä mukaan kun niitä sinne tupsahtelee. Miulla on jo kolme leikkikaveria! Ihan parasta. :)

Nyt yritän psyykata itseni kolmea seuraavaa päivää varten. Bloggaan taas, jos en nujerru sitä ennen! (Mielettömän hieno suomenkielen sana: nujerru!:)

Pus pus!


Ps. Osaako kukaan Vuodatuksen käyttäjä sanoa, onko mitään tapaa muuttaa noiden laatikoiden järjestystä tuossa sivupalkissa? Vai onko ainoa tapa poistaa laatikko ja tehdä uudestaan, jos sen tahtoo vaikka alimmaiseksi tuossa palkissa? Plääh.