Nyt kyllä nolottaa vähän tuo aamuinen avautuminen, se meni sen verran henkilökohtaiseksi. Annan sen nyt kuitenkin olla, jos blogini molemmat lukijat ehtivät sen jo lukea. :)

---

Mitä yritin eilen sanoa, kun kirjoitukseni katosi taivaan tuuliin, oli se, että Radio 957:n nettisivut uutisoivat Tammerfestien saavan uudet järjestäjät. Kaikella kunnioituksella Santalahtea kohtaan, mutta Tammerfestit ovat selkeästi tehneet kuolemaa viime vuosina. (Sama uutinen näköjään löytyy Tammerfestien nettisivuiltakin jo).

Teille tietämättömille tiedoksi, niin Tammerfestit on kesäfestarit Tampereella, duh.
Tammerfestien elinkaari on kulkenut ilmaisista konserteista sairaan kalliisiin konsertteihin, joista ei enää viitsi maksaa.

Eipä sillä, tuskin hinnat laskee uusien järjestäjien myötä, ja onhan tarjolla aina ollut myös
ilmaiskonsertteja tuntemattomilta nimiltä. Toivottavasti ensi kesänä rahalle saa parempaa vastinetta. Ja ehdottomasti isot pääkonsertit jonnekin puistoon, eikä mitään pieniä telttaesiintymisiä Keskustorilla!
Kesää odotellessa siis.

---

Tämä toinenkin seikka tulee vähän jälkijunassa, eli se Katran euroviisukappale... No joo, jos kerta ammattilaiset ovat päättäneet, että se ei ole plagiaatti, niin menköön sitten karsintoihin. Mutta voi apua, jos kyseinen kappale voittaa! (Jota en kyllä ihan äkkiä usko). Tulen häpeämään silmät päästäni! (Eikä tämä ole mitään Lordi-häpeää, joka katoaa voiton myötä). Jos suomalaisen taviskuuntelijan mielestä Katran kappale kuulostaa Within Temptationin kappaleelta, niin mitähän hollantilaiset tästä sitten tykkää? Kyttyrää, veikkaisin.

---

Näin. Päivän vuodatukset on kasassa. Tai oikeastaan eiliset vuodatukset.
Tiina kuittaa.