1063233.jpg

(Kuvan saa klikkaamalla isommaksi.)
(Pahoittelen hieman tärähtäneen näköistä kuvaa.)


Tänään kävi aamulla, että olin niin tohkeissani uudesta lakistani, että unohdin tumput kotiin. Sitten palelsi sormia. Kotimatkalla illalla poikkesin Seppälästä ostamassa tumput. Possutumput! Kuten kuvasta näkyy. Tuolla kommenttiosastolla juuri yhtenä päivänä sanoin, että pakkasissa on parasta se, kun voi pukeutua kaikkiin hauskoihin ja iloisiin pipoihin, tumppuihin ja kaulahuiveihin. MOT.

Pidin tänään karvaista korvaista lakkiani ensimmäistä kertaa. Eilen en raaskinut vielä laittaa sitä, kun en ollut pessyt hiuksiani. Kukaan ei tullut pyytämään nimmareita kaupungilla. Olin yllättynyt. Välillä kyllä ihmettelin, miksi ihmiset tuijottivat minua, mutta kaipa sitä kerjää tuijotuksia, jos ryhtyy karvakorvaksi.

Tänään oli kyllä hauska päivä, ottaen huomioon, että olin melkein koko päivän koululla puurtamassa. Jouduin välillä nauramaan vedet silmissä, kun kaikki oli niin hauskaa. Pitänee varmaan pistää väsymyksen piikkiin, kun ei pysty lopettamaan nauramista kirjoitusvirheelle.

Päivän jännittävin tapahtuma oli kuitenkin ehdottomasti se, kun heijastimeni tarttui bussista poistuessani edessäni kulkevan tytön repun remmiin. Tyttö vielä pinkaisi eteen päin kauheata vauhtia ja minä roikun siinä remmissä kädelläni ja heijastimellani. Hiukkasen tuo taisi ihmetellä, että kuka hullu kiskoo hänen reppuaan. Sain kuitenkin onneksi selitettyä tilanteen ja irroitettua itseni. Sekin nauratti vähäsen.

Nyt alkaa viikonloppu. Lupaan olla pari päivää ajattelemattakaan kouluhommia.

Huomenna voisin heittää jonkun musavisan taas kehiin. Teroittakaapas musiikinarviointinystyränne jo valmiiksi!


Ai niin!!! Täälläkin on satanut tänään lunta!