Varoitus: Tämä postaus saattaa sisältää omituisia juonenkäänteitä.

Hmph.

Herätessäni luulin, että tästä tulee parempi päivä. Vähänpä tiesin. Ensinnäkin pääni painaa nykyisin ilmeisesti niin paljon, että niskani ei enää jaksa kannatella sitä. Tuska oli hirmuinen heti, kun vain pääni tyynystä irrotin. No, kyllähän särkylääkkeiden väärinkäyttö (tupla- tai tripla-annos siitä mitä ohjeissa sanotaan) aina korjaa tällaiset tilanteet. Ja juuri kun olin motivoimassa ja piiskaamassa itseäni työntekoon, sähköpostilaatikkoni kilahti ja ah niin ihana proffa päätti ampua minut alas. (Avautuisin tästä asiasta hyvinkin seikkaperäisesti, mutta joku kuitenkin osaisi laskea yhteen 1+1). Nyt ei muuten sitten huvita taas oikeen mikään. Tästä todisteena seuraava video:


Adblock



Empiirisen tutkimukseni nojalla voin todeta, että aina kun blogissaan mainitsee tilaaja- tai lukijamäärät, niin vähintään yksi tilaaja lähtee kalppimaan. No voi kyynel. Ei tupata, jos ei tykätä. Kyllähän minua oikeasti vähän ahdistikin olla tuolla top-600:ssa, joten tilanne korjattu.


Ja sitten seuraa täydellinen mielialan muutos:

Postimies-Pate soitti äsken ovikelloani ja menin avaamaan. Sain postin mukana jotain niin ihanaa, että en tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa. Ensin nauroin ja seuraavaksi tihrustin tippa linssissä. Kiitos hirmuisesti ja iiiiiso hali päiväni pelastajalle. :))))

Harkitsen vielä kerronko tarkemmin paketin sisällöstä teille, rakkaat urkkijani.

(Nyt olen sitten niin iloinen ja tohkeissani, ettei työnteosta enää mitään tule)...