Destinalta löysin tällaisen varsin vapauttavan meemin. Aah.


MIKÄ SINUA VITUTTAA...

TALVESSA
Kylmyys. Pimeys. Liukkaus. Pyrytys niin, että naamaa pistelee tai ettei eteensä näe. Se kun pitää pukea aina niin vitusti päälle, kun vähän kotoa liikahtaakin. Vesikelit. Hengityksestä kostunut kaulaliina. Hangessa rämpiminen. Kaiken kastuminen. Vaatevuoren riisuminen kotiin päästyä. Paleleminen. Mainitsinko jo pimeyden ja kylmyyden?


KEVÄÄSSÄ
Märkyys. Kylmyys. Kun ei tiedä miten sitä pitäisi pukeutua, että ei ole liikaa tai liian vähän vaatetta. Hankien alta paljastuvat koiranpaskat keskellä jalkakäytävää/kävelytietä/pyörätietä. Ärsyttävän matalalla häikäisevä aurinko.


KESÄSSÄ
Kun kaikki viime kesän vaatteet ovat hautautuneet jonnekin kaapin perälle ja niitä on mahdoton enää sieltä löytää. Ihmisten iänikuinen valittaminen siitä, kun sataa tai on liian kylmä tai liian kuuma tai kun sais nyt edes vähän sataa. Kun pitäisi koko ajan mennä ja tehdä ja nauttia kesästä, eikä maata sängyssä vaikka kuinka vituttaisi. Hyttyset. Paarmat. Ampparit. Muut sisälle tunkevat ötökät.


SYKSYSSÄ
Kun sisällä on ihan vitun kuuma, mutta ikkunaa ei voi pitää auki, koska sitten jäätyy. Vesisade. Märät kengät. Märät sukat. Märät lahkeet. Kylmä. Pimeys. Harmaus.


KOULUSSA
Tentit. Viikkoharjoitukset ja harkkatyöt. Epämääräiset tehtävänannot. Paikalle raahautuminen. Luennoilla istuminen. Opintoviikot. Tutkintouudistus. Ihmiset, jotka jäävät seisomaan ovien ja rappusten eteen.


CD-LEVYISSÄ
Hinta. Hajoavat kotelot. Kopiosuojauspaskat. Paska musiikki.


LEMMIKISSÄSI
Ei siinä vituta mikään. Ehkä ainoita asioita maailmassa, joka ei vituta.


POLKUPYÖRISSÄ
Sisäkumien puhkeaminen. Liian ahtaat pyörävarastot. Pyöräilykypärä.


HAMEISSA
Se, että ne näyttää yleensä paremmalta kaikkien muiden päällä kuin minun. Että en tunne oloani lainkaan kotoisaksi niissä. Niitä täytyy aina oikoa ja asetella ja kiskoa, etenkin alas istuessa. Erityisesti bussiin mennessä kädet täynnä ostoskasseja hame päättää yleensä mennä mitä oudoimpaan asentoon.

HOUSUISSA
Kuluminen. Polvipussiutuminen. Epäistuvuus. Lönkähtäminen. Pillilahjemuoti. Matalalantiomuoti. Se, että kaupasta ei löydy sellaisia kuin tahtoisi. Sovittaminen.


KORKOKENGISSÄ
Se, että näytän niissä jättiläiseltä. Nilkkojen muljahtelu. Korkolappujen hajoaminen.


TENNAREISSA
Ääh... Miksi tennarit vituttaisivat..? Paitsi se, että viime keväisen nyrjähdyksen jälkeeni nilkkani on alkanut vihoitella tennareissa.


VANHUKSISSA
Hitaus (niinä päivinä, kun olen erityisen pahalla tuulella). Röyhkeys. Käytöstapojen puutos. Hajuhaitat. Elämänpuutostila, jolloin on pakko kytätä ja puhua nuorista ihmisistä paskaa.


PIKKULAPSISSA
Desibelit. Hajuhaitat. Tuijottaminen. Mullekaikkihetitännenyt. Tottelemattomuus. Sotkeminen. Rasittavuus.


MIEHISSÄ
MIkäs miehissä nyt vituttaisi muka? Jästipäisyys. Ajatuksenlukutaidottomuus. Tunneälyttömyys. (Tähän olisi helpompi vastata, jos joku mies olisi juuri kohdellut todella ikävästi. Anybody?)


NAISISSA
Kanamaisuus. Nalkuttaminen. Kirkuminen. Nirppanokkaisuus.


IHMISISSÄ YLIPÄÄNSÄ
Tyhmyys. Ilkeys. Ajattelemattomuus. Itsekkyys. Kaiken tietäminen kaikesta.


SAIRAALOISSA
Haju. Se, että sinne harvemmin mennään riemumielellä. Paitsi korkeintaan synnyttämään, eikä sekään mitään herkkua ole (olen kuullut).


SYNTYMÄPÄIVÄSSÄSI
Vanheneminen. Rasittuminen. Hössöttäminen. Se, kun kukaan ei muista.


RADIOSSA
Mainokset. Ärsyttävät juontajat. Huono musiikki. Rätinä, jos on huono kuuluvuus.


TELEVISIOSSA
Huono ohjelma-tarjonta. Mainokset. Huonot uutiset.


HUONEESSASI
Koko kämpän jos saa laskea huoneekseni, niin sotkuisuus. Ahtaus. Tilanpuute.


VITUTTAAKO SINUA USEIN?
Joskus enemmän ja joskus vähemmän. Pieni vitutus on aina hyvästä. Pitää virkeänä.


VITUTTIKO SINUA TÄTÄ KYSELYÄ TEHDESSÄ?
Yritin itsesuggestiolla saada sopivan vitutuksen päälle, jotta tähän voi vastata parhaiten.


That's all folks.