On se kauheaa, kun sitä kiintyy joihinkin toisiin bloggaajiin niin, että tulee ihan tyhjä olo, jos joku lopettaa tai joutuu pitämään taukoa bloginsa kirjoittamisesta. Elegia lähtee huomenna rapakon taakse ja pelästytti minulta paskat housuihin, että meinaa lopettaa koko bloginsa kirjoittamisen, mutta ei sentään kai sitten kuitenkaan. Ja Wille on lähdössä koko kesäksi sinne-missä-ei-internet-toimi. Miksi kaikki paha tapahtuu aina juuri minulle?!

Nightwishin uusi laulaja on joku ruotsalainen Anette Olzon. Tai en tajua mikä se sukunimi on. Radiossa ja lehdissä puhutaan Anette Blyckertistä, mutta Nightwishin omilla sivuilla lukee Olzon. Whatever. Ei minua muuten vieläkään kiinnosta, mutta pakko tästä nyt on silti vouhkata. Elegian tietolähdekin taisi nyt pettää pahemman kerran. Radiossa soitetaan parhaillaan jotain Anetten aiemman bändin kappaletta ja täytyy kyllä sanoa, että kyseessä on varsin paska kappale. Nightwishin musiikista en sano mitään, etten saa kansan vihoja niskaani.

Nyt kun on paljastettu Nightwishin salaisuudet, niin on pakko paljastaa omakin kauhea salaisuuteni. Nimittäin valvoin aika myöhään viime yönä ja katselin Kolmoselta Se Oikeaa. Joo, näin on. En todellakaan hae sieltä seuraa, mutta minulla on syyni. Kuten aina ja kaikkeen. Katsokaas, kun tietääkö kukaan sitä juontajapoikaa nimeltänsä Miika? No nyt kukaan ei tietenkään kehtaa myöntää ja kaikki on heti, että no en tosiaan tiedä ja en ole kyllä ikinä katsellut yhtä ainutta tv-chattilähetystä. Yeah, right. No minulla ei ole mitään tarvetta antaa itsestäni sivistynyttä kuvaa, joten voin tunnustaa katselevani noita chatteja satunnaisesti silloin (ja vain silloin), jos tämä Miika on televisiossa, koska se on oikeasti niin hysteerisen hauska kaveri. Sille voitaisiin kyllä antaa lähetysaikaa joskus päivällä, niin ei tarvisi aina silmät ristissä katsella. Luulen hauskuuden osittain johtuvan siitä, että kyseinen heppuli muistuttaa jollain tavalla entistä poikaystävääni, niin ulkoisesti kuin päänsisäisestikin. Siis oikeasti. Jutut on kerrassaan yhtä hauskat ja yhtä omituiset, ja ulkoisessa habituksessakin on jotain samaa. (Oletko siskoseni samaa mieltä?) Vaikka tuo Miika onkin tietysti jonkun verran nuorempaa vuosikertaa. Jos joku nyt ei millään tiedä kenestä on kyse, niin löytyy se irc-galleriastakin. (Huomatkaa: vaalea ja piikkisuoratukkainen mies! Näin ne totuudet paljastuu!)

Toinen synkkä salaisuuteni on se, että minäkin löydyin vielä ennen joulua irc-galleriasta, mutta siihenkin minulla oli ihan oikeasti syyni. Siis tämähän on oikeasti ihan hirveän noloa, mutta perustelen sitä sillä, että jouduin opintojeni vuoksi uhrautumaan ja luomaan tunnukset sinne. Heti kun vaan oli mahdollista, niin poistin oman nassuni kuvan sieltä ja jäljelle jäi vain kissan kuva. No nyt vähän aikaa sitten, kun yritin käydä tsekkaamassa omaa profiiliani, niin eihän sitä enää siellä ollut. Se oli vaan kadonnut. Ilmeisesti se sitten oli poistettu, koska he eivät ehkä uskoneet kissan kuvan olevan oma kasvokuvani. No höh.

Lykkään sen yhden postauksen julkistamista yhä tuonnemmaksi. Miten se onkin nyt niin vaikeaa...