Todella ärsyttävää, että päässäni soi joku Irinan kappale. Pois sieltä! Pois! Tämä on Irinan
hävitys -postaus. Aion arvostella kirjoitukseni välissä joka ikisen radiosta sillä hetkellä pukkaavan kappaleen.

69 Eyes: Perfect Skin. Tosi tyhmä kappale ja tässä on muuten tosi tyhmä videokin. Tosin en tiedä onko 69 Eyesilla yhtään hyvää videota olemassa, ne on niin noloja kaikki. Jyrki69:n äänestä tykkään ja tässä biisissä on tasan yksi hyvä kohta, se "forever baby".

En taida jaksaa enää puhua mitään Euroviisuista tai jääkiekosta, kun kaikki muut ovat jo mielipiteensä niistä kertoneet. Eikä niissä nyt paljon mitään sanottavaa sitten olekaan. Voitto meni molemmissa ihan väärälle taholle, mutta oikeastaan ihan sama minulle.

Don Huonot: Vedä käteen. En oikeastaan tunne tätä kappaletta kovin hyvin, enkä ole kova Don Huonot -fani, mutta tämä laulu ei ole yhtään paskempi. Ehkä siksi, kun tässä käsketään vetää käteen.

Minun pitäisi tänään olla ahkera. Pitäisi joko kirjoittaa yksi essee tai sitten alkaa väsätä jotain Flash-ohjelmaa. En ole keksinyt vielä mitään järkevää aihetta sille Flash-ohjelmalle. Ajattelin ensin tehdä jonkinlaisen matkapäiväkirja-tyylisen ohjelman viime syksyn Zürichin reissustani, mutta en oikein saa siitä koottua minkäänlaista järkevää kokonaisuutta. Teinimpi (ja helpompi) vaihtoehto olisi tehdä jonkun bändin esittelyohjelma.

Seether: Remedy. Ekoja kertoja, kun kuulin tämän kappaleen, luulin sitä Nirvanan kappaleeksi. Tai siis en tietenkään oikeasti luullut, koska tietäähän sen nyt paviaanikin, ettei se ole Nirvanaa. Mutta kovasti kuulosti joltain nirvana-wannabeltä. Nyt tästä ei enää tule Nirvana mieleen. Seetheriä enemmän kuunneltuani olen tullut siihen tulokseen, että tämä on heidän ainut hyvä kappaleensa.

Atsii. Atsii. Atsii. Olen ilmeisesti allerginen bloggaamiselle. Tämä on selkeä mielipide kysymys onko se bloggaamista vai blogaamista. Minun mielestäni se on bloggaamista. Eihän se yhdellä g:llä kuulosta edes suomenkieleltä. Mitä ihmeen blogaamista? Housuissas blogaa.

Creed: Higher. Creedin laulaja on selkeästi Eddie Vedder -wannabe. Tosin heikolla menestyksellä. Ihan okei biisi, ei tätä nyt voi kauheasti haukkua, mutta ei kehuakaan.

Nyt joku soittaa ovikelloani, oikein tuplana, eiku triplana, eiku... En varmana mene avaamaan. No voi sun helvetti! Se tuli sitten avaimilla sisään. Tiivistämään vessanpyttyäni. Kauhean kiva, että tästäkin oli ilmoitettu etukäteen. Meitsi on täällä puolialastomana minimaalinen yöpaita päällä, koska täällä asunnossa on suhteellisen kuuma. Kyllä se sitten pyyteli kovasti anteeksi ja meinasi lähteä menemäänkin, mutta sanoin, että tule vaan. Melko söpö ruskeasilmäinen nuori mies. Toivottavasti hän selviää tästä traumasta vielä joskus.

Deathlike Silence: Six Feet Under the Ground. Täyttä paskaa.

Oikeasti. Miettikää nyt. Istun tässä tukka pystyssä, ilman meikkiä ja aamutakki päällä nyt, kun joku nuori mies räpeltää vessassani. No, jos tästä jotain positiivista pitää hakea, niin onneksi en sentään ollut nukkumassa tai panemassa (mikä nyt olisi ollutkin häviävän pieni todennäköisyys), kun kaveri ryykäsi sisään.

Smack: Paint It Black. En tiedä mikä tämä Smack oikein on, mutta Rolling Stonesia raiskataan nyt kyllä oikein rankalla kädellä. Miksi, oi miksi? (Toim.huom. klo 12.11: Niin tämä Smack on siis se ikivanha kotimainen kasaribändi. Just.)

Vähänkö tämä rocktoimituksen leikkiminen on hauskaa. En millään malttaisi lopettaa. Luulen, että elämäntehtäväni on haukkua kaikki paska musiikki maanpäällä, ja vastavuoroisesti taas kehua kaikki loistomusa. En ymmärrä miksei useammalla ihmisellä ole yhtä hyvä musiikkimaku, kuin minulla.

Radiohead: Creep. Ehkä maailman ihanin biisi! Tai siis yksi niistä. Omistan tämän Katan (Pultti) pollajukeboksille. But I'm a creep, I'm a weirdo, what the hell am I doing here, I don't belong here... Biisi on vanha kuin taivas, mutta olen erityisesti ihastunut siihen vasta ihan hiljattain.

No nyt se vessapoika lähti. Ei kuulemma enää vuoda sitten "vessalaite". Hyvä niin. Olisi silti ihan kauhean kiva, että näistä pistettäisiin edes jotain lappua etukäteen. Minullahan olisi voinut olla täällä vaikka vesikauhuinen rottweiler. Niin, oli se kuulemma yrittänyt soittaa minulle etukäteen. Myönnetäköön, että tuo puhelin tuossa äsken pirisi, mutta arvelin sen olevan vaihteeksi joku lehtikauppias. Olisin ehkä ehtinyt pukeutua, jos olisin vastannut siihen.

Von Hertzen Brothers: Let Thy Will Be Done. Tekotaiteellista paskaa.

Vähänkö tämä on hauskaa! Monikohan lakkaisi lukemasta blogiani, jos tästä eteenpäin kirjoittaisin joka ainoan postaukseni tällä tavalla? Seuraavaksi tulee kuulemma Metallicaa ja Sparzanzaa, joten voin varmaan lopettaa tämän postauksenkin tähän. Joutuisin kuitenkin haukkumaan ne.

Moro!

Bonuskappale: Rage Against the Machine: Bulls On Parade. Hyvää settiä. RATM kicks ass! Tom Morellon kitarointi kicks ass!


Lisäys 12.35: Loppukevennys. Miten niin Tuomo on ihuna?

  13 May, Sun, 20:46:11    Google:  "tuomo ruutu"  
  13 May, Sun, 20:52:37    Google:  tuomo ruutu tyttöystävä  
  13 May, Sun, 21:03:31    Google:  tuomo ruudun tyttöystävä  
  13 May, Sun, 22:00:35    Google:  eläin se***  
  13 May, Sun, 22:07:40    Google:  kommenttinarkkari  
  13 May, Sun, 22:36:49    Google:  tuomo ruutu tyttöystävä  
  14 May, Mon, 00:18:04    Google:  tuomo ruutu  
  14 May, Mon, 00:40:43    Google:  tuomo ruutu  
  14 May, Mon, 01:56:09    Google:  "tuomo ruutu"  
  14 May, Mon, 02:11:44    Google:  tuomo ruutu tyttöystävä  
  14 May, Mon, 04:57:35    Google:  peppu pystyssä  
  14 May, Mon, 07:03:26    Google:  tuomo ruutu sinkku  
  14 May, Mon, 07:07:35    Google:  eläin se***  
  14 May, Mon, 09:15:38    Google:  liian hapokasta t -paidan tilaus  
  14 May, Mon, 09:16:14    Google:  tuomo ruudun äiti  
  14 May, Mon, 09:28:52    Google:  Tuomo ruutu  
  14 May, Mon, 09:39:56    Google:  ilmaista se***ä  
  14 May, Mon, 09:46:30    Google:  onko tuomo ruutu sinkku  
  14 May, Mon, 10:46:15    Google:  pelimies blogi iskeminen  
  14 May, Mon, 12:15:57    Google:  tuomo ruutu