Mitäs tässä viime aikoina onkaan tapahtunutkaan. Ei oikein mitään kerrottavaa. Eilen töitten jälkeen tapani mukaisesti ensin nukuin hetken, ja sen jälkeen vähän siivoilin ja pesin pyykkiä. Nyt on muuten sellaiset ilmat, että mikään ei oikein kuivu, mikä kerran kastuu. Eilisen merkittävin tapahtuma ehkä oli, kun kynteni katkesi nostaessani pyykkikoria. (Joudun nostelemaan sitä, koska pesukoneen käynnistäminen vaatii aina tiettyjä toimenpiteitä, ettei paikat kastu). Olen jo aiemmin sanonut, että vihaan pitkiä kynsiä ja sen siitä nyt sitten sain, kun en ollut leikannut niitä ajoissa. Kun ajattelin, että jos olisi kiva kerrankin olla vähän pidempikyntinen. Nyt sitten korjaan sitä satoa. Järkyttävän tapaturman jälkeen leikkasin kaikki muutkin kynnet lyhyiksi, eivätpähän katkeile enää.

Päätin myös, että kun tästä työsopimuksestani vapaudun reilun neljän viikon päästä, niin aion suorittaa suursiivouksen kotonani. Aion siivota kaikki kaapit, heittää kaiken tarpeettoman pois ja viedä käyttämättömät vaatteet kierrätykseen. Meillä olisi UFF:n keräyslaatikko tuolla kotinurkilla, mutta jotenkin vastustan UFF:ia ja ajattelinkin etsiä jostain Fidan keräyslaatikon. Lahjoitan vaatteeni sinne paljon paremmilla mielin. Käyttökelvottomat vaatteet täytyy tietysti heittää roskikseen. No joo, suuria suunnitelmia. Saa nähdä kuinka käy sitten oikeasti. Varmaan aloitan yhdestä kaapista, ahdistun, tungen tavarat/vaatteet takaisin entistä pahempaan sekamelskaan, mökötän hetken ja luovutan.

Onpa harvinaisen perseestä, että tämä firman sähköposti sensuroi minun kotisähköpostini lähetykset. Siis tottakai lähettelen itselleni kotoa sähköpostia töihin, eikös se ole ihan normaalia? Nytkin lähetin eilen aamulla (huom! eilen!) itselleni postia, eikä se ole vieläkään saapunut perille. Siis yleensä saan sentään ilmoituksen joltain spämminaattorilta mahdollisesta postista ja blaa blaa, kiviäkin kiinnostaa...

Täytyy nyt saada tuo seuraava biisi ulos systeemistäni, kun se on soinut minulla jo kohta viikon päässä yhtä soittoa.

 

Tää rakkaus ei oo pysyvää
Tää rakkaus on ohimenevää
Tää rakkaus on -
Hei, mitä se on?
En oikein tiedä itsekään

(Lauri Tähkä & Elonkerjuu - Rakkaus Ei Oo Pysyvää)