En pysty nyt vielä julkaisemaan sitä eilen lupaamaani postausta, koska minun täytyy keskittyä
tuohon Flashiin. Jos julkaisen sen kirjoituksen, niin minun täytyy olla täällä koko ajan tikkana vahtimassa mitä ihmiset sanoo. Seli, seli... (Huomaatteko, kuinka pidän teitä jännityksessä? Koukutan teidät yksi kerrallaan. ;) Koin tänään kuitenkin ilon hetkiä ja ahaa-elämyksiä, kun sain edes jotain toimimaan tuossa harkkatyössäni. Sarkaa on kyllä vielä paljon jäljellä.

Katselin viime yönä telkkarista tuon Ozin, elikäs Kylmän ringin. Oli ensimmäinen kertani ikinä, mutta se ohjelmahan yllätti positiivisesti. Olin jostain syystä luullut sitä ihan kauhean kamalaksi ohjelmaksi, mutta sehän olikin ihan hyvä. Tosin se eteni kuin pikajuna ja ihmisiä ole enemmän kuin laki sallii, joten olin välillä auttamattoman pihalla. Minun säkälläni se varmaan nyt sitten oli viimeinen jakso siitä sarjasta ever.

...

Ai niin, unohdin eilen ihan täysin, että minun piti päivitellä tämän päivän vaatemuotia. Kaupungilla hengatessani katselin vähän ympärilleni. Lähinnä siis miltä ihmiset näyttivät. Nuorista ihmisistä, (ja nuorilla tarkoitan nyt suunnilleen itseni ikäisiä sekä nuorempia), huomasin ilahduttavan seikan. Nuoret miehet olivat lähes poikkeuksetta hyvin pukeutuneita ja tyylikkäitä. Tyylejä oli monia, itseäni viehättää tietysti aina enemmän vähän rokimpi tai punkimpi tyyli (niitä on Tampereella paaaljon), mutta myös niitä metroseksuaaleja ja muita pyöri ympäriinsä ja kaikki näyttivät hyvältä. Paitsi ne Fubu-pojat eivät miellytä, mutta he nyt ovat pääosin ihan liiankin nuoria jo, onneksi, joten jätin heidät tarkastelun ulkopuolelle.

Sen sijaan naiset. Voi naiset! Mitä ihmettä naisihmisillä olikaan päällänsä?! Siis niitä pillifarkkuja, jotka eivät todellakaan sovi suurimmalle osalle suomalaisten naisten vartalotyyppejä, ja niiden kanssa jotkut loaferit. Tai sitten ne mokkasiinit. Mokkasiinit kun ovat taas muotia. Kun olisivatkin edes sellaiset oikeat intiaanien mokkasiinit, mutta kun ei. Tämä on joku kesympi eurooppalainen versio mokkasiineista. Tai sitten niitä sellaisia kumisia omituisia kirkkaan värisiä reiällisiä puutarhakenkiä (ei ne edes ole kengät), joita siskon kanssa olemme päivitelleet alkukeväästä lähtien. Minä luulin ensin oikeasti, että ne popot ovat joku vitsi. Kuuminta muotia kuitenkin näyttäisi tällä hetkellä olevan jättikokoiset t-paidat, mielellään trikoiden kanssa, ja paidan päälle kuuluu tietysti laittaa vyö. Ja sen vyön ei todellakaan kuulu olla vyötäröllä tai lantiolla, vaan navan yläpuolella. Jos sanotaan, että joku asia on muotia, niin pitääkö sitä seurata ihan sokeana, eikä peiliin sovi vilkaista miltä se oikeasti näyttää päällä? Enpä nyt väitä, että olisin itsekään mikään maailman parhaiten pukeutuva ihminen, mutta en kyllä eläissäni pue päälleni mitään vain sen takia, että se on muotia.

Ugh. Olen puhunut. Pahoittelen, jos lukijakuntaani kuuluu naisihmisiä, jotka pukeutuvat yllä kuvailemallani tavalla. Tämä ei ollut mitään henkilökohtaista.

Lisäys 18.55: Ne kumikengäthän siis ovat nimeltään Crocsit, joko aidot tai feikit, ja näyttävät jotakuinkin tältä. Nää pinkithän on melkein söpöt...

605761.jpg

...

Surffaillessani netissä eilen törmäsin Marginaali-blogiin. Sieltä löytyi linkki niin hauskaan Candykingin karkkitestiin, että pakkohan se oli karkin ystävänä tehdä. Ja kerta tein sen, niin täytyyhän minun myös jakaa tulos teidän kanssanne.

Sinä olet: Salmiakkari

Salmiakkarit ovat makeismaailman hippejä. He ovat rauhallisia, harmonisia ja suhtautuvat rennosti useimpiin asioihin. Salmiakkarit elävät tässä ja nyt, ja heillä on usein vaikeuksia saattaa aloittamiaan asioita päätökseen. He ovat toivottomia pomoina, mutta ideoita heiltä irtoaa joka lähtöön. Salmiakkarit pelkäävät konflikteja ja välttävät usein riitaa viimeiseen asti. Siksi heitä saatetaan pitää ihmisinä, joita on vaikea ottaa todesta. Mutta kun heihin tutustuu paremmin, huomaa, että he ovat hyviä kuuntelijoita, jotka näkevät asioissa monta puolta, ja että heiltä saa hyviä neuvoja ja vinkkejä. Salmiakkarit arvostavat vapautta ja tasa-arvoisuutta ja ovat siksi valmiita jakamaan makeispussin sisällön oikeudenmukaisesti siten, että kaikki ovat tyytyväisiä.

Kyllä ne taas tietävät.

Tästä taisi tulla tooosi sekava postaus.